Logo MojaObčina.si

Borovnica

DANES
4°C
-1°C
JUTRI
6°C
-2°C
3995

Brezplačne zaščitne maske za samozaposlene in mikropodjetja

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) v imenu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) poziva samozaposlene in mikro podjetja z 1 do 4 zaposlenimi k prevzemu brezplačnih zaščitnih mask. Te bodo prijaviteljem, tako članom kot nečlanom OZS, na voljo na 62 območnih obrtno-podjetniških zbornicah po vsej Sloveniji.

OZS bo v imenu MGRT razdelila 5 milijonov zaščitnih mask s ciljem preprečitve širjenja okužbe s COVID-19. Javni poziv je objavljen na spletni strani www.ozs.si/maske.

Na poziv se lahko prijavijo tisti, ki izpolnjujejo pogoje, določene v javnem pozivu. 


Upravičencem se odobrijo le pravočasno oddane in popolne vloge, ki bodo izpolnjevale vse pogoje za prijavo. Vloge se bodo oddale prek spletne strani www.ozs.si/maske. Upravičenec bo prevzel zaščitne maske osebno na tisti območni obrtno-podjetniški zbornici, na območju katere ima sedež podjetja. Seznam območnih zbornic je prav tako objavljen na spletni strani www.ozs.si/ooz.

Poziv je odprt do 15. 11. 2020 oz. do razdelitev vseh razpoložljivih zaščitnih mask.

 

Samostojni podjetniki in mikro podjetja s sedežem na območju OOZ Vrhnika (Občina Borovnica, Log-Dragomer in Vrhnika), boste maske prevzeli na OOZ Vrhnika, tržaška cesta 8a, 1360 Vrhnika.

 

Za dodatne informacije so vam na voljo: ADELA CANKAR, OOZ Vrhnika, Tel. 051 619 215 ali 01 755 77 40. Mail: adela.cankar@ozs.si

 

GT

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi