Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
10°C
JUTRI
23°C
11°C
Oceni objavo

Pa so za nami. Prve Igre mladosti!

V soboto, 4. junija, so se na nogometnem igrišču na Dolu pri Borovnici odvile prve Igre mladosti. Na dogodku je sodelovalo 6 ekip po 5 tekmovalcev (ŠD Padli borci, Breg, Modre žogice, Pustolovci, PGD Borovnica in Gluteus maximus), ki so se med seboj pomerile v 9-ih štafetnih igrah. Na koncu je prepričljivo slavila ekipa PGD Borovnica (48 točk), medtem ko so bile ostale ekipe vse do zadnje igre še precej izenačene in je tako zadnja igra odločila o končni razvrstitvi. Ekipa Brega je zasedla drugo mesto z 38 točkami, tretje mesto pa ekipa Gluteus Maximus s 36 točkami. Četrto mesto sta si na koncu razdelili ekipi Modrih žogic in Pustolovcev (oboji 34 točk), 6. mesto pa je zasedla ekipa ŠD Padli borci s 26 točkami. 

Pri organizaciji smo zaradi majhne ekipe naleteli na kar nekaj problemov, a smo na koncu z malo improvizacije in veliko dobre volje pripeljali dogodek uspešno do konca. Smeha, zabave in tekmovalnosti vsekakor ni manjkalo. Prve tradicionalne igre so za nami in verjamemo, da lahko prihodnje leto pripravimo še boljši dogodek z več ekipami, še bolj dodelanimi igrami in več smeha in zabave.

Na tem mestu bi se zahvalil vsem, ki so aktivno sodelovali pri sami organizaciji in na dogodku (še posebej hvala Amili Agović Pervinšek, Tadeju Bizjaku, Damjani Karlo, Teji Mikuž in Dunji Les). Hvala Dolanskim fantom in dekletom ter ŠD Borovnica, ker so omogočili koriščenje igrišča, rekvizitov in prostorov. Hvala TVD Partizan Borovnica, ki je podprl naš projekt s sredstvi in rekviziti. Hvala TD Borovnica za postavitev stojnic. Hvala Brigiti Kos iz Deko Sveta ki je pripravila čudovite ustvarjalne delavnice za otroke. Hvala našim sponzorjem, ki so prispevali nagrade za najboljše ekipe (Val navtika, Ceragem, Nutrisslim) in hvala predvsem vam, tekmovalci in navijači. Slike z dogodka najdete na FB strani visit-borovnica (hvala Igorju Trčku za fotografiranje dogodka).

Na tem mestu lahko rečem le še: Se vidimo prihodnje leto. Rezervirajte si soboto, 27. maja 2023!


Boštjan Pervinšek, visit-borovnica.si

Oglejte si tudi