Logo MojaObčina.si

Borovnica

DANES
25°C
14°C
JUTRI
26°C
14°C

Informacija za zainteresirane za predstavitev in prodajo na Prazniku borovnic 2019

Praznik borovnic je največja turistična prireditev v občini Borovnica, ki poteka na vrhuncu sezone borovnic že več kot 20 let. Na njej se zbere med 2.000 in 3.000 obiskovalcev, ki poleg borovnic ter izdelkov iz borovnic in drugega jagodičevja na tradicionalnem sejmu lahko kupijo tudi izdelke domače in umetniške obrti, domač med in čebelarske izdelke, naravno kozmetiko, keramiko, suho robo ipd. V poznopopoldanskih urah se dogajanje prevesi v zabavo s plesom na narodno zabavne, pop in rock viže in ritme, ki traja do polnoči in čez.
.Praznik borovnic 2019 bo v soboto, 13. 7. 2019, letos v organizaciji podjetja BK 300, storitve d. o. o. Dopoldanski Borovničev sejem, na katerega bosta ob 10.00 z barja pripeljala Borovničeva povorka, iz Ljubljane pa muzejski vlak, bo tudi letos v znamenju slastnih borovnic ter drugega jagodičevja ter  predstavitve borovniškihdruštev, folklornih plesalcev in muzikantov. Pozno popoldan se bodo s prireditvenega odra razlegli zvoki mediteranskega melosa, sledili pa jim bodo narodno-zabavne viže, ob poznih nočnih urah do polnoči in čez pa bo dogajanja v znamenju raznovrstne rock glasbe.
Zainteresirani za prodajo in/ali predstavitev na sejmu se lahko obrnejo na predstavnika organizatorja g. Sama Satlerja((roadhouse.events@icloud.com).

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi