Logo MojaObčina.si

Borovnica

DANES
18°C
6°C
JUTRI
19°C
5°C
SLIKOPLESKARSTVO, MATEJ STIPANČEVIĆ S.P.
Deli

SLIKOPLESKARSTVO, MATEJ STIPANČEVIĆ S.P.

Odprto

Danes 8.00‒18.00
Ponedeljek 8.00‒18.00
Torek 8.00‒18.00
Sreda 8.00‒18.00
Četrtek 8.00‒18.00
Petek 8.00‒18.00
Sobota 8.00‒15.00

Predstavitev

Smo podjetje slikopleskarstvo Matej Stipančević s.p. in naša prioritetna panoga je slikopleskarstvo. Izvajamo slikopleskarstvo od osnovnega pleskanja do zahtevnih opleskov v barvi z vsemi obstoječimi materijali. Tu so še dekorativni ometi, grobo in gladko pleskanje na vse mogoče podlage, pleskanje zeležnih konstrukcij - ograje, vrata in okna, pleskanje vseh mizarskih izdelkov kot je obnova vrat in oken ter omar.....


Skratka obnova stanovanj in vsa slikopleskarska dela v novogradnji. Pleskanje fasad, obnova poslovnih prostorov, vzdrzevanje v ziviljski industriji, šol in otroskih vrtcih kjer so potrebni posebni materijali in slikopleskarstvo z posebnimi tehnikami.

V sodelovanju z arhitekti predlagamo več barvnih odtenkov in kombinacij, ki polepšajo ambient ter vplivajo na ugodno počutje in izgled prostora.

Nenehno stremimo k izpopolnjevanju naših storitev in se skušamo čimbolj približati strankam, njihovim specifičnim željam in potrebam.

 

SLIKOPLESKARSTVO, MATEJ STIPANČEVIĆ S.P. osvetljene poličke figura nad šankom figura nad šankom figura nad šankom obdelava simsov razgibani strop razgibani strop knauf strop dvodelni strop dvodelni strop obnova fasade obnova fasade obnova fasade

Slike