Logo MojaObčina.si

Borovnica

JUTRI
1°C
-3°C
PET.
3°C
-3°C
Kraljeva domačija Borovnica
Deli
Storitev

Kraljeva domačija Borovnica

Število glasov: 0

Predstavitev

Kraljeva domačija leži sredi idilične borovniške kotline na obrobju Ljubljanskega barja. Nudimo individualne programe, predavanja in organizacijo dogodkov. Gostimo izkušene trenerje in facilitatorje kot so Jane Bartle-Wilson iz Velike Britanije, Hanne Stigaard in Evo Dalhoff iz Danske in še mnoge druge.

Dobrodošli so vsi – ljubitelji konj, tisti, ki se bojijo konj, do ljudi, ki želijo s konji vzpostaviti tisto ”pravo” vez in se razvijati in nabirati izkušnje s konji.

Imamo pokrito jahalnico, ki omogoča jahanje in izvedbo delavnic skozi celo leto in ob vsakem vremenu. Naši konji so različnih značajev in stopenj znanja, zato lahko oblikujemo program, primeren za vsakega posameznika.

Naš cilj je, da ljudem predstavimo življenje s konji, ki so veliko več kot le veličastna bitja. Želimo vam pokazati, kako lahko s konjem vzpostavite poseben odnos in začutite njegovo moč in eleganco.

Kraljeva domačija Borovnica Kraljeva domačija Borovnica Kraljeva domačija Borovnica Kraljeva domačija Borovnica Kraljeva domačija Borovnica Kraljeva domačija Borovnica Kraljeva domačija Borovnica Kraljeva domačija Borovnica Kraljeva domačija Borovnica Kraljeva domačija Borovnica Kraljeva domačija Borovnica Kraljeva domačija Borovnica