Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za torek, 17.10.2017

pretežno oblačno
Ponoči bo jasno, po nižinah in ob morju bo ponovno nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 9, ob morju do 12 stopinj C.
4°C | 22°C
sreda, 18.10.2017
5°C | 22°C
četrtek, 19.10.2017
3°C | 22°C
petek, 20.10.2017
4°C | 21°C
sobota, 21.10.2017
6°C | 18°C
Opozorila
Ponedeljek, 16.10.2017 ob 19h
Dodatnega opozorila ni.
4°C
22°C
pretežno oblačno
Nahajaš se tukaj: Novice Turizem

Novosti Gostilne Danica


TURIZEM, DRUŠTVA

| |
30.10.2013      15:58
A A

Novosti Gostilne Danica


Po delovni poletni sezoni v Gostilni Danica ne počivamo, ampak promoviramo našo gostilno, društvo in Bohinj po vsej Sloveniji.


Foto: arhiv TD Bohinj
Foto: arhiv TD Bohinj
Deli:

Zadnji konec tedna v septembru smo uspešno sodelovali na kulinarični prireditvi Sladka Istra v Kopru, kjer smo obiskovalcem stojnice nudili specialiteto skutin mousse z belo čokolado in medenim prelivom, polentino tortico in štruklje. Razdelili smo večje število vizitk in ostalega promocijskega materiala. To je bil že drugi nastop Gostilne Danica na tej prireditvi. V oktobru pa smo imeli priložnost pripraviti jedi za Oblikovalsko okuševalnico v Ljubljani.

 

V novembru si bomo vzeli odmor, gostilno odpremo spet za Miklavža. Dovolite, da vas že sedaj povabimo na decembrska slavja in praznovanja. V ta namen smo pripravili povsem nove praznične menije. Kulinarična doživetja bodo vsebovala vse od krožnikov dimljenih dobrot, kostanjeve juhe, pečenih krač, svinjskih ribic z jurčki, postrvinih filejev na zeliščni rižoti pa do jelenovega hrbta s čokoladno omako. Naš šef kuhinje vedno poskrbi tudi za sladka presenečenja.

 

Radi bi vam na kratko predstavili še novost v naši ponudbi – degustacijski meni. Beseda degustacija izhaja iz francoščine in pomeni pokušanje izbranih manjših porcij jedi, ki si sledijo ena za drugo. Gre za pokušanje hrane z vsemi čutili in v dobri družbi, pri čemer pride do izraza tehnično znanje kuharjev. Degustacijski meniji nudijo šefu kuhinje priložnost, da predstavi svoje jedi in tehnike. V naši gostilni tako nudimo 4- ali 5-hodni meni. Z veseljem vam pripravimo tudi več hodov, a sta obvezna predhodna rezervacija in dogovor.

 

 

TD Bohinj




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Bohinj!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!


Koledar dogodkov Preglej vse
Oktober 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
17.10.2017
Danes ni dogodkov.
18.10.2017 | Kultura
Knjižnica v gozdu
25.10.2017 | Kultura
A veš, koliko te imam rad?
18.10.2017 | Kultura
Knjižnica v gozdu
25.10.2017 | Kultura
A veš, koliko te imam rad?

Bodite prvi pri oddaji mnenja.