Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
2°C
NED.
13°C
-1°C
Oceni objavo

POPOLNA ZAPORA CESTE V STARI FUŽINI

V Stari Fužini se izvaja projekt obnove ceste, ureditve trga in gradnje novega Turistično informacijskega centra. 

Celovita ureditev prostora ob Kulturnem domu obsega tri ravni: zgornji trg, spodnjo ploščad s parkirišči in obvodni prostor. Na prostoru med trgovino, bifejem ter kulturnim domom, kjer se že danes v poletnih mesecih odvijajo kulturne prireditve in sejmi, bo umeščen osrednji trg, ki bo ponujal prostor srečevanja in pestrega poletnega dogajanja v vasi, ko se na trgu z domačo ponudbo ob dobri glasbi srečujejo domačini in obiskovalci.

Zaradi del bo predvidoma od ponedeljka 20. maja od 7. ure do nedelje 30. junija do 17. ure popolna zapora ceste (00:00 - 24:00). Popolna zapora bo vzpostavljena vzporedno z odprtjem ceste v Bohinjski Češnjici. Zaradi vremenskih razmer, ki lahko ovirajo delo na terenu in zaključek del v Bohinjski Češnjici, se zapora lahko  za kakšen dan zamakne. Prosimo vas, da sproti spremljate naša obvestila.

OPOZORILO!

V času popolne zapore ni URADNIH obvozov. Po 25. 5. 2019 bo promet do Stare Fužine, Studorja, Voj, Vogarja, Blata preusmerjen čez zgornjo dolino. Prosimo, da vse svoje goste, obiskovalce in prebivalce drugih vasi v zgornji dolini opozarjate in usmerjate čez zgornjo dolino (Korita - Jereka – Češnjica – Srednja vas – Studor – Stara Fužina in obratno).  V nasprotnem primeru bo po dosedanjih izkušnjah ob zaporah v drugih vaseh - po travnikih, ostalih občinskih cestah ter dvonamenskih poteh na območju Stare Fužine prišlo do nepotrebne slabe volje in ustvarjanja škode na javnih in zasebnih površinah.

Oglejte si tudi