Logo MojaObčina.si
DANES
0°C
-6°C
JUTRI
3°C
0°C
Oceni objavo

Obvestilo centra za socialno delo

Minula neurja so na domovih in drugih objektih povzročila veliko škode, ki lahko, tako za posameznike, kot za družine predstavlja hudo materialno stisko.

Za pomoč pri odpravi škode, kot posledice naravnih nesreč ali višje sile, lahko na CSD Gorenjska, Enoti Radovljica uveljavljate pravico do izredne denarne socialne pomoči. Povezava do vloge:

https://e-uprava.gov.si/.../dokumenti/14810/file-content

Za nudenje psihosocialne pomoči in premostitev stisk smo na razpolago tudi osebno na vseh enotah CSD Gorenjska, in sicer ob ponedeljkih, torkih in četrtkih od 7. do 15. ure, ob sredah od 7. do 17. ure in ob petkih od 7. do 13. ure . Če se ne morete oglasiti osebno, nas pokličite in vas obiščemo na domu, če bodo razmere to dopuščale.

Za več informacij smo vam na voljo na CSD Enoti Radovljica na telefonski številki  04 537 14 00 ali po elektronski pošti: gpcsd.radov@gov.si

Center za socialno delo s pisarno v Bohinju

V avgustu bo pisarna Centra za socialno delo odprta v torek, 22. avgusta, od 8. do 10. ure v sejni sobi Občine Bohinj. Če nimate prevoza oziroma ne zmorete obiska na Občinski upravi in potrebujete pomoč Centra za socialno delo (denarne socialne pomoči, oddaja vlog …), se obrnite na področje družbenih dejavnosti Občine Bohinj (zgoraj navedena kontakta) in se boste dogovorili za obisk na domu.

Oglejte si tudi