Logo MojaObčina.si

Bohinj

JUTRI
10°C
0°C
PET.
9°C
4°C
3224

V Bohinju novi prostori za male podjetnike

V upravni stavbi bivše Gradbene bo z letom 2020 na voljo 6 pisarn za male podjetnike in kreativce iz Bohinja in okolice. Odkar se je začelo območje bivšega gradbenega podjetja oživljati, je Gradbena dobila zanimive nove najemnike. Od lanskega leta tukaj delujejo destilarna, tiskarna, pakirnica sladkorja in druga manjša podjetja.

Oglejte si prostore in spoznajte razpise za podjetnike

Iščete prostor za delo ali vas zanima, kakšne razpise in druge finančne spodbude so v Bohinju na voljo za male podjetnike in kreativce? Na dnevu odprtih vrat bo Občina Bohinj predstavila razpise in druge spodbude za male podjetnike in svetovala, kako uspešno zaprositi za podporo. Ogledali si boste tudi vse pisarne, ki so na voljo za najem.

Ugoden najem pisarn

Pisarne v upravni stavbi bodo na voljo že za 5 €/m². Če želite stroške še znižati, lahko najem pisarne delite še z eno osebo in tako plačate le polovično ceno. Najem prostorov bo možen že od februarja dalje.

Brezplačno arhitekturno svetovanje za prve tri najemnike

V upravni stavbi je že prenovljen skupni prostor za sestanke, ki so ga opremili arhitekti ProstoRož. Vse ostale pisarne bodo novi najemniki lahko personalizirali in prilagodili lastnim potrebam. Prvi trije najemniki bodo poleg promocijske cene najemnine dobili tudi brezplačno arhitekturno svetovanje za opremo prostora.

Novo leto, nova pisarna: dan odprtih vrat v Gradbeni

Predstavitev spodbud za podjetnike in ogled prostorov
sreda, 15. januar
16.00–18.00
Imate vprašanje? info@prostoroz.org

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi