Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
3°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Od 1. do 11. aprila zapiramo fizična vrata Občinske uprave

Skladno z ukrepi države bomo po odredbi župana tudi zaposleni na Občinski upravi od 1. do 11. aprila delo opravljali od doma. V tem času bo možno komuniciranje z zaposlenimi na občinski upravi zgolj po telefonu oziroma elektronski pošti. V kolikor bi želeli karkoli osebno oddati, lahko to oddate v nabiralnik pri vhodu v stavbo Občine Bohinj.

V tem času bo tudi podaljševanje parkirnih kartic omogočeno zgolj preko spleta (obrazci z navodili so na voljo na spletni strani Občine Bohinj). Ker postopek traja nekaj časa priporočamo, da si podaljšanje parkirne kartice uredite nekaj dni pred nameravano uporabo parkirnih mest v Bohinju.

V kolikor parkirno kartico že imate, lahko z uporabo spletnega kvalificiranega digitalnega potrdila (na primer SIGEN-CA) podaljšanje veljavnosti sklenete preko spodnjih obrazcev za katere je možno tudi spletno plačilo:

V kolikor nimate digitalnega potrdila lahko izpolnjen spletni obrazec ročno podpisan in skeniran pošljete  tudi elektronsko na naslov: vlozisce@bohinj.si,
kamor se lahko obrnete tudi glede dodatnih vprašanj v zvezi s podaljševanjem parkirnih kartic.

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi z delom Občinske uprave se v poslovnem času lahko obrnete po telefonu ali elektronski pošti na sprejemno pisarno (tel: 04 577 01 00, elektronska pošta: obcina@bohinj.si ali vlozisce@bohinj.si).

Z ukrepom želimo pripomoči k zmanjševanju števila okuženih in k čimprejšnji vrnitvi v normalno življenje. Hvala vam za razumevanje.

Glede ponovne možnosti uveljavljanja izjem pri prehajanju meja statističnih regij, si vsi z utemeljenim razlogom za prehod meja lahko pomagate z obrazcem v prilogi.

Oglejte si tudi