Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
10°C
NED.
23°C
11°C
Oceni objavo

Modelarska delavnica odprtih vrat SAM-NAREDI.SI zbira bodoče članstvo in podporo

Ker vseh stvari ne morete narediti z aplikacijami na pametnih telefonih, bomo v Ljubljani kmalu opremili in odprli modelarsko delavnico odprtih vrat. V svojem prostem času boste v njej lahko uresničevali lastne ustvarjalne zamisli ali pa kaj popravili.
V delavnici SAM-NAREDI.SI bomo delali z lesom in kovinami, se ukvarjali z elektroniko ter s 3D modeliranjem in tiskanjem.
Poleg orodja in manjših strojev vam bodo na voljo tudi vrhunsko programsko orodje »SolidWorks« namenjeno 3D modeliranju in kvaliteten 3D tiskalnik (Sindoh).
Prijazni podpori podjetja Solid World, so se pridružila še štiri slovenska družbeno odgovorna podjetja, ki jim je naš socialni projekt všeč in ga bodo na različne načine podprla.
V delavnici bomo organizirali tudi zanimive dogodke, kjer bodo svoje znanje in spretnosti z nami delili strokovnjaki z različnih tehničnih področij.
Zbiranje podpore in bodočega članstva že poteka na slovenski platformi za množično financiranje ADRIFUND. Podrobnejše informacije o projektu so na voljo na spletni povezavi ADRIFUND projekta
, kjer se tisti, ki radi kaj sami naredite, že lahko včlanite.
Naj vas ne skrbi možnost izgube vašega prispevka. ADRIFUND platforma je zasnovana tako, da boste svoj prispevek dobili v celoti povrnjen, če projekt zbiranja finančne podpore v predvidenem času ne bi uspel doseči svojega cilja (izbranega skupnega zneska podpore).
Lepo vabljeni vsi sokrajani, ne glede na vašo starost in spol!

Oglejte si tudi