Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

LETNA SKUPŠČINA ZB KO POLJE BOHINJ

Zveza borcev za vrednote NOB-ja

Krajevna organizacija Polje Bohinj

 

 

REDNI LETNA SKUPŠČINA

 

Tako kot vsako leto so se tudi letos  novim letom  pričele določene obveznosti in ustaljeno delo. Med redna opravila spadajo letna poročila na  Občino Bohinj,  na območno združenja ZB v Radovljico, evidence, statistike, ki  pa so vezana na rok .  V roku je potrebno izvesti tudi redni letni občni zbor – skupščino, na kateri se prikaže celoletno delo organizacije na posameznih področjih dela. Tako je tudi v naši krajevni organizaciji potekala skupščina v petek, 13.2.2015, v prostorih  gasilskega doma na Kamnjah.

Udeležila se je je več kot tretjina naših članov ter gostje sosednjih KO, iz Bohinjske Bistrice in Srednje vasi. Z udeležbo stan nas  počastila tudi župan Občine Bohinj. Franc Kramar ter predsednik združenja ZB za vrednote NOB Radovljica Anton Kapus Naš predsednik Boris Rožič, je vse navzoče pozdravil in se zahvalil za udeležbo. Pred uradnim  začetkom sta nam mlada harmonikarja  Aljaž Rožič in  Jan Šubelj zaigrala  nekaj partizanskih in domoljubnih pesmi.

Z minuto molka  smo se poklonili umrlim članom. V nadaljevanju je bil predstavljen dnevni red; izvolitev organov skupščine, predstavitev poročil, razprave, potrditev plana dela in finančnega plana za leto 2015, sprejeli smo nekaj novih članov, izvolili delegate za skupščino ZB Radovljica in besedo prepustili tudi gostom. Iz  poročil je bilo ugotovljeno, da naša organizacija dela dobro na vseh področjih, kar so potrdili tudi   gostje ,župan in predsednik ZB Radovljica. Obenem pa so nam  zaželeli, da  tako nadaljujemo. Pri točki razno pa smo največ časa namenili razpravi o proslavi na Žlanu ,pri čemer smo bili enotnega mnenja da z tovrstno aktivnostjo nadaljujemo.Po napornem delu in dolgotrajnem govorjenju smo potrošeno energijo nadomestiti s skromno pogostitvijo, ki pa je  obenem tudi priložnost za druženje med člani in gosti. Izmenjali smo razna mnenja in predloge, največ pa je bilo prijetnega druženja.

 

 

Tajnik KO Polje Bohinj

Martin Gorišek

 

 

Oglejte si tudi