Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

HITRO RASTOČA PODJETJA V OBČINI BOHINJ

AJPES je iz javno objavljenih letnih poročil gospodarskih družb in samostojnih podjetnikov posameznikov, v skladu z metodologijo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, tudi letos pripravil seznam hitro rastočih podjetij za obdobje 2014-2018.

Število vključenih podjetij: 334

Število hitro rastočih podjetij: 14

Hitro rastoča podjetja predstavljajo 4,2 % vseh podjetij v občini.

Seznam hitro rastočih podjetij in kriteriji izločitve po metodologiji Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo so vam na voljo na spletni strani www.ajpes.si.

Podatek, da  je  podjetje uvrščeno na seznam hitro rastočih podjetij,  je vključen v   napredno orodje za preverjanje poslovanja poslovnih partnerjev Fi=Po Finančni pomočnik. Fi=Po na enem mestu združuje vse ključne podatke na pregleden in grafičen način, tudi informacije o kapitalski ustreznosti, solventnosti in likvidnosti, razmerju med lastniškim in dolžniškim kapitalom, vrednosti premoženja in možnostih nadaljnjega razvoja, skupaj s kazalnikom tveganja in ostalimi pomembnimi kazalniki. Z njegovo pomočjo lahko enostavno pripravimo analize in primerjave s konkurenti ter si ustvarimo pravo, na podatkih slonečo sliko o poslovanju podjetja. Pika na i pa je možnost dnevnega obveščanja o vseh spremembah pri poslovnih partnerjih, kar omogoča dejansko celovito obvladovanje poslovnih tveganj in pravočasno sprejemanje ukrepov.

Oglejte si tudi