Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Nadomestilo škode v čebelarstvu

Ministrstvo za kmetijstvo in okolje je v današnjem Uradnem listu objavilo nov javni razpis za ukrep III: Finančna pomoč za nadomestilo škode v čebelarstvu v letu 2014.

Okvirna višina razpisanih nepovratnih sredstev znaša do 476.690,00 evrov. Rok za oddajo vlog začne teči peti dan po objavi javnega razpisa v Uradnem listu RS in traja vse do zaprtja javnega razpisa, ki bo objavljeno na spletni strani MKO.


Predmet podpore javnega razpisa je dodelitev nepovratnih sredstev v obliki podpore na čebeljo družino čebelarjem zaradi odprave škode, ki je nastala kot posledica obilnega in pogostega dežja v letu 2014 in zaradi česar je prišlo do zmanjšanega medenja.


Več informacij o javnem razpisu lahko zainteresirani dobijo po njegovi objavi v Uradnem listu RS. Informacije o javnem razpisu in razpisni dokumentacij bodo na voljo tudi na: spletni strani Ministrstva za kmetijstvo in okolje, spletni strani Agencije RS za kmetijske trge in razvoj podeželja in na telefonski številki Agencije: 01 580 77 92 (od ponedeljka do četrtka od 7.30 do 15. ure in v petek od 7.30 do 14. ure). Vprašanja se lahko posredujejo tudi po elektronski pošti na naslov aktrp@gov.si.

Oglejte si tudi