Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
6°C
JUTRI
21°C
8°C
Oceni objavo

E-oskrba, merjenje srčnega pritiska in sladkorja, predstavitev medicinskih pripomočkov - v sredo, 20. 4. ob 10. uri v KD Srednja vas

Po potrditvi ustreznega pravilnika na sejo Občinskega sveta Občine Bohinj je tudi za občanke in občane občine Bohinj brezplačno na voljo storitev e-oskrbe. Da bi občanke in občani imeli možnost, da se o tem dodatno pozanimajo, jih skupaj s patronažno službo in delovno terapevtko obiskujemo po krajevnih skupnosti.

V sredo 13. aprila so nas gostili v kulturni dvorani na Gorjušah. Ob vseh informacijah o e-oskrbi in drugih aktualnih informacijah s strani Občine Bohinj so zbrani bili deležni tudi predstavitve medicinsko tehničnih pripomočkov in služnih aparatov in predstavitve pravic iz zdravstvenega zavarovanja na področju delovne terapije. Ob tem jim je patronažna sestra izmerila tudi pritisk in sladkor v krvi.

Predstavitve medicinsko-tehničnih pripomočkov, merjenje krvnega tlaka in sladkorja in predstavitev z možnostjo naročila e-oskrbe bodo po Krajevnih skupnosti potekale še:

-              V sredo, 20. 4. ob 10. uri v kulturnem dvorani v Srednji vasi,

-              V sredo, 11. 5. ob 10. uri v Kulturnem domu v Stari Fužini,

-              V sredo, 18. 5. ob 10. uri v avli Kulturnega doma Joža Ažmana v Bohinjski Bistrici.

Vabljeni, da se nam pridružite.

Oglejte si tudi