Logo MojaObčina.si

Bohinj

JUTRI
6°C
7°C
ČE.
9°C
-5°C
Bohinj vodni park-Bohinj park hotel, MPM D.O.O.
Deli
Potovanje in turizem, Hotel, Hrana in Pijača

Bohinj vodni park-Bohinj park hotel, MPM D.O.O.

Uradne ure

Danes 9.00‒21.00
Ponedeljek 9.00‒21.00
Torek 9.00‒21.00
Sreda 9.00‒21.00
Četrtek 9.00‒21.00
Petek 9.00‒21.00
Sobota 9.00‒21.00
Nedelja 9.00‒21.00

Predstavitev

V osrčju Julijcev in bohinjske ledeniške doline leži vrhunski alpiski eko resort - Bohinj Park EKO Hotel - ECO Resort & Spa, katerega idejno in gradbeno zasnovo zaznamujeta trajnostni razvoj in skrb za naravo, poleg bogate kulturnozgodovinske dediščine v okolici Bohinja pa promovira tudi udobno življenje človeka v sožitju z naravo. Del tega resorta je tudi s podzemnim hodnikom neposredno povezan Vodni park Bohinj s svojo bogato vodno ponudbo, ki že od leta 2004 pravi turistični biser bohinjske kotline. Leta 2009 se mu je pridružil mlajši brat, prvi eko hotel v Sloveniji, s katerim skupaj predstavljata enega najnaprednejših tovrstnih resortov pri nas.

Z okolico hramonično zlit hotel je eden najnaprednejših energijsko varčnih hotelov v tem delu Evrope. Kot 1. eko resort v Sloveniji se Bohinj Park EKO Hotel ponaša tudi s prestižnim svetovnim certifikatom Green Globe in je zapisan delovanju na nivoju svetovnih okoljevarstvenih standardov.

Hotel razpolaga s 102 sobama, 7 luksuznimi apartmaji ter suitami, sobo za mladoporočenca in predsedniškim apartmajem, ki meri 178 m2 in ima lastno teraso ter zunanji bazen. V teh prostorih lahko prespi 253 gostov. Goste hotela pa bi lahko imenovali kar eko-goste, saj je hotel zgrajen iz naravnih materialov kot so les, naravni kamen, steklo ipd.

Za zabavo in razvedrilo je v hotelu na voljo tudi bowling, ekskluzivni wellness s panoramskim bazenom na vrhu hotela, restavracija a la carte, slaščičarna, aperitiv bar, kongresna dvorana in dvorane za seminarje, poročna dvorana, otroška igrala, sladoledni letni vrt ter s podzemnim hodnikom neposredno povezani Vodni park Bohinj, kjer se lahko naši gostje razvajajo v masažah, savnah in drugih programih, svoje jeklene konjičke pa lahko varno parkirajo v podzemni garaži.

Bohinj Park EKO Hotel je več kot samo hotel. Je  pravi naslov za alpski kotiček nepozabnih doživetij in druženj.  Sebi in naravi podarite oddih pod očakom slovenskih gora.

Bohinj vodni park-Bohinj park hotel, MPM D.O.O. Bohinj vodni park-Bohinj park hotel, MPM D.O.O. Bohinj vodni park-Bohinj park hotel, MPM D.O.O. Bohinj vodni park-Bohinj park hotel, MPM D.O.O. Bohinj vodni park-Bohinj park hotel, MPM D.O.O. Bohinj vodni park-Bohinj park hotel, MPM D.O.O.