Logo MojaObčina.si

Bohinj

DANES
11°C
-2°C
JUTRI
13°C
-5°C
HOTEL KRISTAL
Deli
Potovanje in turizem, Hotel

HOTEL KRISTAL

Predstavitev

Hotel Kristal je družinski hotel v Bohinju, nedaleč stran od Bohinjskega jezera, na obrobju Triglavskega narodnega parka. Hotel je bil dograjen in obnovljen v domačem slogu, tako da daje gostom občutek domačnosti, značilni za ta kraj. Tu vas čakajo gostoljubje, okusna hrana, neokrnjena narava in številne možnosti za aktivne počitnice, saj je hotel odlična izhodiščna točka.

Hotel Kristal - Ribčev Laz, Bohinj, Slovenija - družinski hotel, penzion, namestitve, nastanitve, prenočišča, sobe, polpenzion, nočitev z zajtrkom, a la carte restavracija, seminarjiHotel Kristal - Ribčev Laz, Bohinj, Slovenija - družinski hotel, penzion, namestitve, nastanitve, prenočišča, sobe, polpenzion, nočitev z zajtrkom, a la carte restavracija, seminarjiHotel Kristal - Ribčev Laz, Bohinj, Slovenija - družinski hotel, penzion, namestitve, nastanitve, prenočišča, sobe, polpenzion, nočitev z zajtrkom, a la carte restavracija, seminarji

Aktivnosti

Bohinj je odlična izhodiščna točka, ki vam ponuja številne možnosti za aktivne počitnice ne glede na letni čas. V toplejših mesecih je v Bohinju veliko možnosti za različne vodne športe (rafting, kajak in kanu, soteskanje, hidrospeed, ...), gorsko kolesarjenje, sprehode v naravo, pohodništvo ter športno plezanje. Za tiste, ki imajo raje ekstremne in adrenalinske športe, so na voljo padalstvo, jamarstvo in bližnji adrenalinski park. Ljubiteljem živali Ranč Mrcina v vasi Studor ponuja jahanje islandskih konj v naravi. Če je poleti dovolj sončnih dni, se jezero segreje in je v njem možno plavanje. Vedno pa je obiskovalcem Bohinja na voljo Vodni park Bohinj v Bohinjski Bistrici, ki poskrbi za rekreacijo in zabavo v vodi kljub slabemu vremenu in nizkim temperaturam zraka. Bohinj ima poleg jezera tudi veliko tekočih voda, ki omogočajo ribolov, zato je kraj priljubljen tudi med ribiči.

Pozimi je možno smučanje in deskanje na snegu v smučarskem centru Vogel. Za manj zahtevnejše smučarje je v Srednji vasi tudi manjše smučišče Senožeta, za ljubitelje teka na smučeh pa so po bohinjskih dolinah urejene tekaške proge. Če so temperature dovolj nizke, jezero zamrzne in se po njem lahko tudi drsa.

Hotel Kristal - Ribčev Laz, Bohinj, Slovenija - družinski hotel, penzion, namestitve, nastanitve, prenočišča, sobe, polpenzion, nočitev z zajtrkom, a la carte restavracija, seminarjiHotel Kristal - Ribčev Laz, Bohinj, Slovenija - družinski hotel, penzion, namestitve, nastanitve, prenočišča, sobe, polpenzion, nočitev z zajtrkom, a la carte restavracija, seminarjiHotel Kristal - Ribčev Laz, Bohinj, Slovenija - družinski hotel, penzion, namestitve, nastanitve, prenočišča, sobe, polpenzion, nočitev z zajtrkom, a la carte restavracija, seminarji -
HOTEL KRISTAL HOTEL KRISTAL HOTEL KRISTAL HOTEL KRISTAL HOTEL KRISTAL