Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Nov režim naročanja na preglede v Splošni bolnišnici Jesenice

V Splošni bolnišnici Jesenice se dnevno srečujejo z izjemnim številom pacientov, ki se želijo naročiti na pregled ali preiskavo. Vsem bi radi ustregli in jim v najkrajšem času odgovorili, zato iščejo manj zamudne načine za posredovanje informacij.

V prihodnje bodo zato večino informacij o predvidenem terminu pregleda, preiskave ali posega posredovali pacientom prek sms-obvestil ali na njihovo željo po e-pošti. Paciente zato vljudno naprošajo, naj ob vpisu v sprejemni pisarni zdravstvenim administratorjem povedo svojo mobilno številko in elektronski naslov, če želijo prejemati informacije na tak način. Kontaktne podatke za sms-obveščanje ali e-obveščanje lahko pripišejo tudi k napotnicam, ki jih pošljejo po pošti ali pa o spremembi obvestijio na elektronski naslov: spremembe@sb-je.si.

Paciente, ki bi se radi osebno naročili na pregled, pa obveščajo, da je od 15. junija pisarna centralnega naročanja premeščena iz prvega nadstropja v pritličje glavne bolnišnične stavbe (v bivše prostore trgovine z medicinskimi pripomočki).

Oglejte si tudi