Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
14°C
-4°C
JUTRI
15°C
-2°C
Deli
8141

Pripombe na strateški dokument blejskega turizma

Bled - 11. januarja je Turizem Bled v javno razpravo poslal osrednji razvojni dokument blejskega turizma. V mesecu dni, kolikor je bil dokument v javni obravnavi, so na Turizmu Bled prejeli za več kot 80 strani pripomb in predlogov, ki so jih dala različna društva, turistično gospodarstvo, posamezniki, izobraževalne institucije in ostali.

V slikovni prilogi so temeljne pripombe zbrane v tabelah, glede na to, da se nekatere pripombe med seboj izključujejo pa lahko sklepamo, da so pogledi in interesi na in v blejskem turizmu različni.

Pripravljalec strategija dr. Andrej Pompe in Turizem Bled bosta potem, ko bodo pripombe vključene v strategijo, pripravil ponovno predstavitev dokončnega dokumenta, ki bo potem romal še na občinski svet.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.

Marjan Kalan 22. 02. 2018

80 strani predlogov na idejno dober projekt je zanesljivo dober podatek! Poziv k sodelovanju krajanov je bil slišan. Ne, da predlog ne bi bil dober; očitno je vizija ljudi širša, kot jo lahko zaobjame relativno majhen krog snovalcev. Vzpodbudno! Strateško vprašanje pa je, kako bodo predlogi slišani in upoštevani.