Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
2°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Kremna rezina na Bledu

Originalna blejska kremna rezina po receptu Ištvana Lukačevića iz leta 1953 se dnevno sveža pripravlja le v slaščičarski delavnici Hotela Park na Bledu, kjer so v šestih desetletjih spekli že 12 milijonov Originalnih blejskih kremnih rezin!  Originalna blejska kremna rezina privablja nasmehe tudi z novima okusoma čokolade in gozdnih sadežev, na voljo je tudi družinska različica, medtem ko za poletno osvežitev v slaščičarski delavnici poskrbijo tudi s sladoledom z okusom blejske kremšnite.

 

 DRIVE-IN KREMŠNITA

Pred Hotelom Jadran (nasproti Grand Hotela Toplice) lahko vsako soboto in nedeljo med 14. in 18. uro kupite kremšnito za s seboj iz vašega avta.

 

GOSTINSKE ŠOLE USTVARJAJO KULINARIČNE DOBROTE Z OKUSOM BLEJSKE KREMNE REZINE

Sava Hoteli Bled so k sodelovanju povabili gostinsko-turistične šole, da s svojimi idejami obogatijo ponudbo kremšnite. Ustvarjajo kulinarične dobrote z okusom blejske kremšnite,  najboljše tri predloge po izboru komisije pa bodo predstavili na otvoritvi poletne sezone, ko bodo izbrali zmagovalca, ki bo uvrščen v novo kolekcijo Originalne blejske kremne rezine. Gostinstvo Sava Hotelov Bled bo zmagovalni predlog kulinarične dobrote z okusom blejske kremšnite v poletnih mesecih razvilo in po potrebi ustrezno prilagodilo. Kot del uradne ponudbe bo zmagovalni predlog zaživel na tradicionalnem Prazniku kremšnite v začetku oktobra.

 

VODENI OGLED PRIPRAVE

Voden ogled priprave Originalnih blejskih kremšnit v slaščičarski delavnici hotela Park je vsako soboto    med 8. in 10. uro za individualne obiskovalce, za skupine so ogledi organizirani po dogovoru in je potrebna predhodna rezervacija dva dni vnaprej.

Tanja Švigelj, Sava Hoteli Bled

Oglejte si tudi