Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Blejski odličnjaki

Ob koncu šolskega leta je župan Janez Fajfar  v prostorih Občine Bled sprejel učence, ki zaključujejo osnovnošolsko izobraževanje v občini Bled in  so v vseh letih  osnovnega šolanja dosegli odličen uspeh. V letošnji generaciji je bilo v OŠ prof.dr. J.Plemlja Bled  11 učencev,  ki so v celem obdobju osnovnega šolanja dosegali odlične rezultate.

Učenci, ki so   v šolskem letu 2015/2016 iz Osnovne šole prof.dr. J. Plemlja Bled zaključili šolanje z odličnim uspehom v vseh letih, so:

 

LUKA BENEDIČIČ, KATARINA ANA HITI, VIDA OBERSNEL, ANA RISTIČ, NIKA FRELIH, ŽIGA JANŠA, TINA ČPAJAKOVIČ, PIA OMOVŠEK, KATRIN KRISTAN, TARA REMIH, KLAVDIJA NOČ                                     

 

Župan jim je podaril knjižno nagrado in sezonsko vstopnico za Grajsko kopališče.

Skupaj s podžupanom in z ravnateljico Osnovne šole prof.dr.J.Plemlja so jim zaželeli  uspešno pot pri nadaljnjem šolanju in nasploh v življenju.  Želja  vseh je, da  bi se mladi ljudje po izobraževanju čim več  vračali nazaj v blejsko občino in s svojim znanjem prispevali k razvoju turizma in gospodarstva celotnega Bleda z okolico.  Župan je še poudaril, da kjerkoli  bodo, naj bodo ponosni na to, da so doma v blejski občini.

 

Neja Gašperšič

Oglejte si tudi