Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
6°C
NED.
22°C
8°C
Oceni objavo

Blejski turistični podmladek v Ramada Hotelu v Kranjski Gori

V torek, 30. maja 2017, smo se člani podjetniško-turističnega krožka OŠ prof. dr. Josipa Plemlja Bled odpravili na ekskurzijo v Kranjsko Goro. Tokrat smo se postavili v vlogo gostov in izkusili gostoljubje in prijaznost v hotelu RAMADA RESORT.
Razvajali smo se prav na vsakem koraku. Že ob prihodu nas je pričakala pomočnica izvršnega direktorja, Mateja Golja. Pozdravne table z imeni naše šole so naznanile čudovit sprejem z dobrodošlico v obliki koktejlov in sladic v recepciji hotela. Vodja hotela Aida Kadič nam je po uvodnih besedah razložila, kako poslujejo v hotelu in kakšne vsebine ponujajo gostom. Prav tako se nam je predstavil šef kuhinje in zaželel dober tek. Tudi mi nismo skoparili z vprašanji - izvedeli smo, kakšno oceno ima hotel, katere znane goste so že gostili ter kakšne goste imajo v hotelu najraje. Gospa Golja nam je pokazala tudi štiri pokale, ki so bili podeljeni Ramada Hotelu za najboljši smučarski hotel na tem območju. 
Sledil je ogled hotelske restavracije in konferenčne dvorane. Vsi smo obnemeli ob prečudovitih razgledih na gori Razor in Prisank, kar smo lahko videli iz posameznih sob. Zato tudi nismo zamudili priložnosti, da se fotografiramo na čudovitem vrtu pred hotelom. 
Celotno izkušnjo smo obogatili še z doživetjem bazenskega kompleksa. Čofotali, plavali in namakali smo se tako dolgo, da smo postali lačni. Tudi naši želodci niso ostali prazni, saj smo se šli okrepčat v sosednjo picerijo, prav tako del kompleksa Ramada. 
Na lastni koži smo občutili, kako lepo je, če nas turistični delavci sprejmejo odprtih rok. Njihova gostoljubnost se nam je vtisnila globoko v spomin in nanje se bomo spomnili tudi takrat, ko bomo kot turistični podmladek vodili naše goste po Bledu. Turizem smo namreč ljudje in uslužbenci  Ramada Hotela so nam dokazali, da so njihovi gostje zadovoljni prav zato, ker svoje delo opravljajo srčno, natančno in dosledno. 
V imenu podjetniško-turističnega krožka se zahvaljujemo Turističnemu društvu Bled za sofinanciranje prevoza in osebju hotelskega kompleksa RAMADA RESORT za prijazen sprejem, možnost ogleda hotela ter brezplačno koriščenje njihovega bazenskega kompleksa, sta zapisala mentorja PTK, Magda Bogataj in Peter Zupan 

Oglejte si tudi