Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Predstavitev Julijskih Alp na sejmu Fiets en Wandelbeurs v Belgiji

2. in 3. marca 2024 je v Gentu, Belgiji, potekal sejem kolesarjenja in pohodništva Fiets en Wandelbeurs. Letos je sejem, ki se šteje za največjega s področja kolesarstva in pohodništva v Evropi, obiskalo 14.786 ljubiteljev aktivnosti v naravi. Na sejmu se je predstavila tudi skupnost Julijske Alpe na skupni stojnici s podjetjem Mijn Slovenië Tine Batistuta.


Stojnica, ki je zastopala slovenske barve, je beležila veliko obiskovalcev. Številni med njimi so Slovenijo že obiskali ter z navdušenjem delili svoje lepe izkušnje – slednji se k nam tudi redno vračajo. Tisti, ki Slovenije in Julijskih Alp še niso obiskali, so bili nad predstavitvijo aktivnih počitnic v Sloveniji navdušeni, pritegnila jih je slikovita pokrajina in širok spekter možnosti za aktiven oddih.

Sejem Fiets en Wandelbeurs je pomemben promocijski dogodek za naslavljanje belgijskega trga, saj Slovenijo zaznavajo kot destinacijo, ki je zanimiva predvsem za zelene raziskovalce, ki iščejo sprostitev, umik od vsakdana in aktivno preživljanje prostega časa tako v gorah kot v mestih. Ob takšnih priložnostih se vzpostavljajo stiki s posamezniki, ki iščejo naslednjo primerno destinacijo za aktivne počitnice.

Oglejte si tudi