Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

Pot prijateljstva in silvestrski večer na Bledu

JZ Turizem Bled je pred leti prvič na predzadnji dan starega leta organiziral Krog prijateljstva okoli Blejskega jezera. Zadnja leta smo to prireditev zaradi zahtevnosti organizacije opustili, letos pa jo bomo oživili, in sicer na malce drugačen način.

Občanke in občane ter naše goste in prijatelje iz vse Slovenije tako 30. decembra vabimo, da se nam pridružijo na Poti prijateljstva ob Blejskem jezeru. Blejsko jezero je namreč v srcih domačinov točka srečevanja, je središče Bleda, naše srce.

Predzadnji dan starega leta, 30. decembra, se bomo zato ob 16. uri zbrali na Zimski pravljici na promenadi in se sprehodili  - bodisi do Male in velike Zake, bodisi na Mlino, lahko pa se odločite in se dobimo kar tam! 

V času Poti prijateljstva se lahko okoli jezera popeljete tudi z brezplačnim pravljičnim vlakcem (štart ob 16:45 in 17:45 izpred Festivalne dvorane Bled). V primeru poledice in snežnih razmer vožnja z vlakcem odpade. 

Vsi, ki se bodo dogodka udeležili, lahko na stojnici Info & Bled Local Selection  prevzamejo kuponček in si z zbiranjem štampiljk prislužijo brezplačen topel napitek ob vrnitvi na Jezersko promenado. 

 

Program:

16:00 Nastop Godbe Gorje na Jezerski promenadi

16:30 Začetek Poti prijateljstva

          Postojanka Mlino: KUD Zasip - Canticum Novum in Prgarke

          Postojanka Velika Zaka: Ženski pevski zbor KD Bohinj

          Postojanka Mala Zaka: Pevski zbor Otanaber

18:30 Čupakabra na Jezerski promenadi

19:00 Koncert: Panda na Jezerski promenadi

Silvester na Bledu

Silvestrovanje na Bledu bo letos ponovno potekalo v dveh delih – najmlajši se bodo na Zimski pravljici na Jezerski promenadi zbrali ob 15. uri, kjer jih bo zabaval Mali Bu, pride tudi Dedek Mraz!

Ob 19. uri se bo začelo silvestrovanje za odrasle, najprej z zasedbo Help! A Beatles Tribute, potem pa bomo v novo leto skočili s skupino Dejan Dogaja in laserskim šovom ob polnoči.

Oglejte si tudi