Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
0°C
JUTRI
15°C
-3°C
Oceni objavo

Na Bledu januarja začenja z delovanjem poslovna skupina BNI Bled

Načelo medsebojne pomoči in sodelovanja med podjetniki je v tujini dobro znano, zdaj pa ga bodo na lastni koži lahko preizkusili tudi podjetniki, poslovneži in organizacije iz okolice gorenjskega turističnega bisera. Konec januarja bo namreč na Bledu začela delovati že druga gorenjska poslovna skupina BNI, v kateri bo poudarek na medsebojni pomoči, povezovanju in deljenju poslovnih priložnosti.

V Sloveniji trenutno deluje 13 poslovnih skupin BNI, od tega ena na Gorenjskem, natančneje v Kranju. Na rednih sestankih poslovneži izmenjujejo znanje, poslovne priložnosti in ideje, neredko pa prav znotraj poslovnih skupin nastane pobuda za večje skupne projekte. Člani vseh slovenskih skupin - trenutno jih je več kot 350 - so v letu 2014 s posli, pridobljenimi s pomočjo svojih BNI skupin, ustvarili za več kot pet milijonov evrov prometa.

Skupina, ki bo konec januarja začela z delovanjem na Bledu, bo združevala podjetnike z območja Bleda, Radovljice, Lesc, Jesenic in Kranjske Gore, njen namen pa bo zlasti pomagati podjetnikom z znanji, ki jim bodo omogočila začetek poslovanja, večjo rast že obstoječega posla ali poslovni preboj na nova področja.

Po besedah magistrice Vesne Sodnik, ki podjetnikom z Bleda pomaga pri nastanku nove skupine, se skupini lahko pridružijo proaktivni podjetniki z najrazličnejšimi izdelki ali storitvami, zlasti pa so dobrodošli vsi, ki si želijo razširiti obseg svojega poslovanja, pridobiti nove poslovne kontakte in se naučiti dodatnih poslovnih veščin.

Več informacij o BNI Slovenija lahko najdete na www.bni-slovenia.com, za boljši vtis, kako sestanki izgledajo, pa si lahko pogledate septembrski prispevek TV Kopra o praznovanju v koprski skupini, BNI Sonce: http://vimeo.com/106368984. Če želite dodatne informacije, se lahko obrnete na Vesno Sodnik na e naslovu: vesna@bni-slovenia.com.


 

Oglejte si tudi