Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
4°C
JUTRI
24°C
3°C
Oceni objavo

Po pravljični poti na grad

Bled -  Za najmlajše obiskovalce Blejskega gradu smo tudi letos pripravili prireditev Pravljična pot na Blejski grad, ki se bo začela v soboto, 21. 12., ob 16. uri. V naši pravljični deželi bo letos še več neverjetnih in presenetljivih bitij, plesalo se bo in ustvarjalo. Na koncu bo vse čakalo grajsko božično drevo, ki ga bodo otroci lahko okrasili s svojim dobrimi željami za prihodnje obiskovalce gradu.

 

Otroke in njihove starše bodo ob 16. uri ob vznožju pešpoti na grad (nad Grajskim kopališčem) pričakali pravljični junaki in jih v soju bakel po čarobni poti popeljali na grad, kjer si bodo lahko med drugim v Viteški dvorani ogledali predstavo Lumpa v izvedbi blejske baletne šole Moj klub.

 

- Glasba: Še dve svečki na grajskem adventnem vencu, še dva koncerta dveh priznanih zborovskih zassedb. V soboto, 14. decembra bodo ob 11. uri nastopili člani Mešanega pevskega zbora A. T. Linhart iz Radovljice, prihodnjo soboto, 21. decembra pa člani Mešanega pevskega zbora dr. France Prešeren Žirovnica Breznica.


Zavod za kulturo Bled

Oglejte si tudi