Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
7°C
-1°C
JUTRI
2°C
0°C
2352

Kakšno občino si želimo? Razstava o viziji prometne ureditve Občine Bled

V sklopu Celostne prometne strategije občine Bled smo pripravili premično razstavo o viziji prometne ureditve v občini. Razstavo si lahko že ogledate v preddverju Občine Bled, kasneje pa bo na voljo tudi v Knjižnici Blaža Kumerdeja Bled, na Osnovni šoli prof. dr. Josipa Plemlja Bled in v Vrtcu Bled.

Občina Bled želi s Celostno prometno strategijo, ki je osredotočena na potrebe občanov, poudariti pomen trajnostne mobilnosti – hoje, kolesarjenja in uporabe javnega potniškega prometa, s katerimi lahko izboljšamo kakovost življenja.

V okviru projekta smo v preteklih mesecih organizirali štiri javne razprave, izvedli javnomnenjske raziskave in oblikovali vizijo prometne ureditve v občini, po kateri naj bi občina Bled postala vsem dostopna, varna in zelena alpska občina. Prizadevala si bo za spodbujanje svojih občanov k aktivnemu in zdravemu življenju in obenem skrbela za dobro počutje obiskovalcev. Poleg tega bo stremela k trajnostnemu prenavljanju in oživljanju pomena javnih površin ob jezeru in v vaških središčih, ki ponovno postajajo prostor druženja in igre. S pestrim izročilom ter bogato naravno in kulturno dediščino bo domačinom in obiskovalcem ponujala doživetje na tisoč in en način.
Prijazno vabljeni!

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij