Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
30°C
15°C
JUTRI
27°C
16°C
Deli
2569

19. VESELO PO DOMAČE

Folklorno društvo Bled  prireja že 19. VESELO PO DOMAČE, ki bo v petek, 29. decembra ob 20.00 uri, v Festivalni dvorani na Bledu.

Nastopili bodo: Ansambel Okrogli muzikanti, ansambel Viharnik, Mešani pevski zbor Encijan iz Pule, Jerneja Terlikar, Jana in Majda, Duo Nota, Erazem in Miro ter  folklorniki Folklornega društva Bled. Za humor bodo poskrbeli Okrogli muzikanti. Skozi prireditev pa nas bosta vodila člana Folklornega društva Bled Mateja Repe in Milan Debeljak.

 

Tako kot vedno doslej ima prireditev tudi humanitarni značaj. Nanjo povabimo gojence Doma Matevža Langusa iz Radovljice  in domov starostnikov iz Radovljice in Jesenic. Seveda pa prost vstop omogočimo tudi tistim, ki si vstopnic ne morejo privoščiti.

 

Skratka, prireditev je umeščena v najlepši čas leta, med božičem in novim letom. Mnogim, tudi osamljenim in žalostnim, prikliče na lica vesel nasmeh in jih dobre volje popelje v novo leto. 

 

Zatorej, vidimo se v petek, 29. decembra ob 20 uri. Vstopnice bodo na razpolago v Turističnem društvu Bled ali pa si jih zagotovite preko članov  Folklornega društva Bled. Cena vstopnic v predprodaji je 13€, na dan prireditve pa 15€.

Za vse informacije lahko pokličete tudi na telefon 041 774 256. 

 

 

Hkrati vas obveščamo, da bo mešani pevski zbor Encijan iz Pule, ki bo tudi gost na  prireditvi Veselo po domače, dan pred našo prireditvijo, t.j. v četrtek 28.12.2017, ob 18.00 uri  pel pri maši v farni cerkvi, v Zg. Gorjah in bo imel po zaključku maše še samostojni koncert.

Vsi, posebej še ljubitelji zborovskega petja, prisrčno vabljeni!

  

FOLKLORNO DRUŠTVO BLED

Povezave

www.google.com

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi