Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
2°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Kratki film Pustolovščina življenja med finalisti na Festivalu turističnega filma ITFFA

Med 11. in 15. junijem bo v Cape Townu v Republiki Južni Afriki potekal Festival turističnega filma ITFFA. Žirija festivala je kratki film Pustolovščina življenja uvrstila med finaliste, zmagovalce bodo razglasili 14. junija v sklopu festivala.


10. novembra 2023 je Turizem Bled javnosti premierno predstavil novi kratki film Pustolovščina življenja (en. Adventure of a Lifetime) režiserja Cirila Jazbeca. Ustvarjalci filma so navdih o romantičnem Bledu črpali iz Instagram fotografije ob Blejskem jezeru in jo nadgradili z doživetji v okolici Bleda. Film se začne, ko trije fantje iz tujine iščejo popoln kraj, kjer bi eden od njih zaprosil svoje dekle, gledalca pa popelje skozi številne možne lokacije za snubitev, od Pokljuške soteske do Blejskega gradu in otoka, med iskanjem primerne lokacije pa fantje naletijo na kar nekaj zapletov. Kremšnita se, recimo, ne izkaže kot najboljše skrivno mesto za zaročni prstan, stresne trenutke premagajo s pomočjo tepkovega žganja …


Festival turističnega filma ITFFA prepoznava in nagrajuje video vsebine, vse od TV oglasov, promocijskih filmov, video kampanj, vsebin za družbena omrežja, dokumentarnih filmov, reportaž in TV prispevkov s področja turistične in potovalne industrije. Festival organizirajo od leta 2019 z namenom promocije in razvoja inovativnih turističnih video vsebin ter povezovanja globalne ustvarjalne skupnosti.


Vabljeni k ogledu kratkega filma Pustolovščina življenja.

Oglejte si tudi