Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
-1°C
-2°C
JUTRI
1°C
-1°C

Infrastruktura začasno ukinja uradne ure in zapira center ponovne rabe

Začasna ukinitev uradnih ur in osebnih obiskov za uporabnike

Iz javnega podjetja Infrastruktura Bled so sporočili, da od ponedeljka, 26. oktobra, zaradi preventivnih ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja koronavirusa, začasno ukinjajo uradne ure za stranke in začasno zapirajo Center ponovne uporabe - Škart.

 

Poravnavo računov lahko občanke in občani opravijo na banki, pošti, bankomatu, spletni banki oziroma si uredijo plačilo preko trajnika.

 

Kupone za odvoz kosovnih odpadkov, zelenega vrtnega odpada lahko oddajo po pošti, v nabiralnik pred vhodnimi vrati upravne stavbe ali odvoz naročijo na e-naslov: info@ibled.si.

 

Zbirni center je odprt od ponedeljka do petka, od 7. do 19. ure, ob sobotah od 8. do 12. ure, nedelje in prazniki zaprto.

 

Velja pa poseben režim vstopanja v zbirni center in oddaje odpadkov. Vstop bo mogoč posameznim uporabnikom, hkrati največ trem vozilom. Uporabnik je dolžan vse pripeljane odpadke samostojno razvrstiti v ustrezne zabojnike, pri čemer mu delavec na zbirnem centru po potrebi pomaga z navodili za pravilno ločevanje. Zaradi lažje in hitrejše oddaje uporabnikom svetujejo, da v zbirni center pripeljejo samo že sortirane odpadke. V kolikor uporabnik pripeljanih odpadkov ne razvrsti, se mu pripeljana količina obračuna na mesečni položnici in sicer kot mešani komunalni odpadki.

 

Za informacije lahko občani in občanke uporabijo različne komunikacijske kanale:

  • elektronsko pošto: info@ibled.si, 
  • klic na številko 04 5780 512 ali 5780 535,
  • poiščejo informacije na spletni strani: www.ibled.si .

 

Ukrepi veljajo do preklica. Na Infrastrukturi prosijo za razumevanje in  strpnost, saj je mogoče, da bodo njihove telefonske linije bolj obremenjene.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi