Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
16°C
JUTRI
33°C
16°C
Oceni objavo

Hokejski klub mlade kategorije Bled je uspešno zaključil hokejsko sezono 2023–24

Po dveh letih brez mladinske ekipe je Bled ponovno nastopil v mladinskem državnem prvenstvu in z njo zasedel odlično tretje mesto v državi. Še bolje so se odrezali igralci kategorije dečkov, ki so postavi DRŽAVNI PRVAKI in PRVAKI IHL lige U15. Gre za res zelo dobro in uspešno generacijo otrok letnika 2009 in 2010. Mlajši dečki so se prav tako izkazali in zasedli odlično tretje mesto v državnem prvenstvu. 
Starejši malčki so nastopali na turnirjih z dvema ekipama in se začeli navajati igranja hokeja na celo igrišče, malčki pa so uživali na turnirjih in igranju na tretjini hokejskega igrišča.
Med sezono se je klub udeležil tudi več mednarodnih turnirjev po Evropi, kjer je prav tako zelo uspešno nastopal in pridobival prepotrebne hokejske izkušnje.
Celotno sezono je klub tudi organiziral brezplačne drsalne urice in brezplačni tečaj drsanja za otroke iz vrtca Bled z željo, da bi čim več otrok naučili drsati. 
Sedaj pa gremo vsi skupaj na zaslužen počitek in začnemo s suhimi treningi ponovno po prvomajskih počitnicah s ciljem, da bo nova hokejska sezona še bolj uspešna.

HKMK Bled

Oglejte si tudi