Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
16°C
SRE.
21°C
13°C
Oceni objavo

Zmorete pobegniti? Novo na Bledu.

Na Bledu se bo konec meseca odprla zanimiva interaktivna soba, iz katere boste lahko pobegnili le, če ste dovolj premeteni, razmišljujoči in drzni. V dveh sobah boste morali razvozlati skrivnosti nastavljenih pasti, ugank in namigov, ki vas bodo popeljali na ponovno svobodo. Zberite ekipo prijateljev in sprejmite izziv, ki vam ga ponuja vilin, prastaro bitje zvezd, ki se je dolgo tega skril med debele zidove mistične hiše. V želji, da si popestri dolge osamljene večere, je sestavil zagoneten niz nalog, ki jih mora obiskovalec rešiti v pičlih 60ih minutah. Zadnja uspešno rešena naloga je ključ od vrat, ki vodijo na prostost...

Ponujena priložnost  skupini zagotavlja veliko zabave, prežete s smehom, adrenalinom in povezovanjem. Izkoristite jo kot darilo ob posebnih dogodkih in z njim presenetite svojo družino, prijatelje ali sodelavce. Dokažite, da si upate in da zmorete!

 

29. marca ob 17h bo slavnostna otvoritev sobe na Grajski cesti 12 (nasproti slaščičarne Šmon), na katero vas prav lepo vabimo. Za vse dodatne informacije obiščite spletno stran www.thegame.si ali pokličite na telefon 070-999-121.

 

Tatjana Zvržina


 

 

 

Oglejte si tudi