Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Dela na Bohinjski Beli in na Rečici

Bled, 16. oktober -  Poročali smo že o sestanku predstavnikov vodtsva blejske občine s presedniki krajevnih skupnosti. Govorili so tudi o nujnih investicijah in nalogah v krajevnih skupnostih Bohinjska Bela, Ribno, Rečica in Zasip.

Podžupan Toni Mežan pravi: ''Velik problem še vedno ostaja ureditev vaškega jedra na Bohinjski Beli. Dela želimo zaključiti, vendar sta nam na razpisu zmanjkali dve točki,'' pravi podžupan in dodaja, da zdaj upajo, da jim bo denar uspelo dobiti prihodnje leto. Na Bohinjski Beli je namreč treba urediti še pločnik, cesto in ograjo od avtobusne postaje do šole. So pa zagotovili sredstva za obnovo kapelice ob potoku Belca.

S predsednikom KS Ribno so se pogovarjali o ureditvi prireditvenega prostora, s predsednikom KS Rečica pa o prometni varnosti. ''Uredili bomo Rečiško cesto, tako da bodo krajani Rečice dobili novo, varno pot'', pravi Mežan.

V KS Zasip dela v Rebru potekajo že nekaj časa, o tem smo že poročali. Za konec pa še to: Občina Bled bo dobila tudi novo, enotno tipizacijo urbane podobe, kar pomeni, da bodo poenotili svetilke in klopi pa še kaj.

Na fotografiji: dela v Rebru.

Oglejte si tudi