Romantični Bled je popoln kraj za nepozabne trenutke v dvoje. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na posebni Valentinovi večerji, kjer bomo postregli s 5-hodnim menijem in vinsko spremljavo vinarstva Burja. Za vrhunsko kulinariko bo poskrbel chef Simon Bertoncelj, čigar kulinarične mojstrovine so bile nagrajene s prestižnim priznanjem »Recommended by Michelin«, medtem ko mu je vodnik Gault & Millau podelil tri kape. Ob gastronomskih presežkih chefa Bertonclja vam bomo postregli z izbranimi vini vinarstva Burja. Vinsko spremljavo bo predstavil g. Lavrenčič osebno. Njihove žlahtne kapljice nastajajo v skladu z vipavsko vinogradniško tradicijo, v prepletu z biološko-dinamično pridelavo.
Meni
Penina dobrodošlice
***
Panna cotta s kokosom in limeto, marinirani kvarnerski škampi, motovilec, žafranov čips, cvetačni sladoled, drobljenec iz wasabija in preliv iz sveže bazilike
***
Terina teletine, račjih jeter in pistacije, čatni iz rdeče čebule s figami, žele iz marelice, preliv iz malinovega kisa,topinamburjev čips in popečen brioš
***
Pečen file jadranske orade, drobnjakova rižota z dimljenim korenjem, luštrekova pena, sipin čips in glaziran koromač
***
Narastek iz pastinaka s črnimi tartufi, black angus ribeye steak z zeliščno skorjico, glazirana zelenjava, demiglace z brusnicami in bučni sponge
***
Mousse iz karamele, pomarančna omaka, pena iz črne čokolade, gel iz amaretta, arašidov sladoled in kokosov drobljenec
Cena 5-hodnega menija skupaj z vinsko spremljavo je 110 EUR na osebo. Rezervacije in informacije: 04 579 1700 ali julijana@hotelibled.com.
Število mest je omejeno. Rezervacije vnaprej so obvezne.


