Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
14°C
-6°C
JUTRI
13°C
0°C

Rolka

4547
Deli

Športno tekmovanje z retro deskami.

Športni spektakel v pravljičnem ambientu

Mini ramp na Blejskem jezeru in osvajanjeGuinnessovega svetovnega rekorda v hippie jumpu

ROLKA aka RO7KA

30. junij 2018 – Jezerska promenada – Bled

RO7KA, športno tekmovanje z retro deskami se bo v sedmi edicijizgodila na pravljični lokaciji, magičnipromenadi ob Blejskem jezeru. Letošnji poletni dogodek na prostem bo poleg žeustaljenega zabavnega programa vseboval veliko popolnoma novih, vznemirljivih vsebin.

V sedmo RO7KO bomo odveslali ob 9.30,z  aktivisti Balkan River Defence,največjoEvropsko akcijo za ohranjanje divjih rek, ki na svoje dogodke privablja množiceljubiteljev narave.
Občudovalci in mimoidoči boste lahko posedali v urejenih kotičkih, ustvarjali zotroci in si pogledali ponudbo s stojnic. Ob 11h se začne trening, ljubitelji športa pa boste ta čas uživali napikniku ob travi, kjer bo poskrbljeno tudi za lačne in žejne, surf šola Manawai vas bo peljala na tarpsurfing. 

Ob 13h se začne tradicionalno rolkarskotekmovanje v treh panogah: slalom + tapkanje,  hippiejump, ki bo letos zares poseben, saj bomo podrli Guinnessov rekord! Zmagovalec bo zapisan v sam vrhsvetovnih rolkarskih dosežkov. Za konec pa še velika atrakcija tekmovanja,triki na klančini, ki se bodo izvajali kar na jezeru! Dobro družbo vam bostadelala 'oče skate kulture' pri nas, DalajEegol in njegov pajdaš z žametnim glasom, Toni Cahunek. Najboljši bodo poleg rekordov in večne slave domovodšli tudi z denarnimi nagradami!

Dogodek je prijazen otrokom in mladim družinam.Vaši malčki bodo tudi sami lahko preizkusili svoje rolkarske spretnosti v 'šolirolkanja' z učitelji projekta Flow ramps, mlajši in manj izkušeni pase bodo lahko zabavali na ustvarjalnih delavnicah. 

Ko bodo znani zmagovalci zgodovinskega dogodka, podarjene titule papridejo na vrsto še vsi obiskovalci - s tombolo,kjer bo moč osvojiti bogate nagrade. Da bo konec res dober in vzdušje še naprejvrhunsko, bodo poskrbeli indi rokerji KoalaVoice. Za najbolj vztrajne sledi šeafter v klubu Stop, kjer se bostelahko do konca razplesali ob zvokih znanih slovenskih djev; Alpha Male, Bakto,Borka, feentz&Ivanhoe in Lavka.


Dogodek je za obiskovalce brezplačen (z izjemo prijavnine za tekmovalce)!
----
Prijave zbiramo na: prijave@hudeshoezz.com (prijavnina znaša 5€).


----

Program:
9.30 začetek dogodka z Balkan River Defence 

10.00 dj program

11.00 trening, tarp surfanje z Manawai

13.00 začetek tekmovanja

21.00 Koala Voice

23.00 after v Clubu Stop

---

Več o dogodku spremljajte na fcb strani: https://www.facebook.com/HudeShoezzRolka/ in dogodku: https://www.facebook.com/events/2084885561725831/
Instagram: rolka_event


Več o prijateljih dogodka:
Balkan River Defence: https://www.facebook.com/balkanriverdefence/
Flow ramps: https://www.facebook.com/FLOW-RAMPS-480456872286674/
Manawai: http://www.manawaisurf.com/
Koala Voice: https://www.facebook.com/VoiceKoala/
Club Stop: https://www.facebook.com/clubSTOPbled/Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!