Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
14°C
0°C
JUTRI
6°C
-6°C

Prireditve v Knjižnici Blaža Kumerdeja Bled

2423

Vabljeni v knjižnico na prireditve za vse generacije.

  • Četrtek, 14. 12. 2017, 18:00 - 19:30: Čist in zdrav dom 2: Prostori v našem bivalnem prostoru so zelo raznoliki in vsak izmed njih zahteva svojo pozornost. Na predavanju boste spoznali veliko receptov za lastna čistila, idej in predlogov za lepše, bolj zdravo in prijetnejše bivanje. Na predavanju se boste osredotočili na dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, hodnike, garažo in prostore za shranjevanje. Predavanje v organizaciji Medgeneracijskega centra Bled bo vodila Alenka Kleindienst Endliher. 
  • Petek, 15. 12. 2017, 17:00 - 18:00: Božična delavnica: S praznično pravljico boste odpotovali v božični čas, izdelali voščilnico z zimskim motivom in z lučko razsvetlili dolge večere. Delavnico bo vodil Srečo Koren.
  • Petek, 5. 1., 18:00: Ptice sveta: Otvoritev razstave slikarja Janka Gašperina, člana Slikarskega društva Atelje Bled.
  • Četrtek, 11. 1., 18:00: Bojevnik ljubezni: Po uspešnem prvencu knjige "Bitje luči", ki je izšla decembra 2014, je luč življenja zagledala avtorjeva druga knjiga "Bojevnik ljubezni". Bralca knjiga popelje v svet spoznavanja ter razumevanja, da se je proti čemerkoli, kar se znajde kot prepreka na naši poti, učinkovito 'boriti' samo z ljubeznijo. Knjigo bo predstavil avtor Urban Urbanc v organizaciji Medgeneracijskega centra Bled.
  • Petek, 12. 1., 17:00: Zimske radosti in snežinke: Pravljico in mini delavnico za otroke od 3. leta starosti bosta pripravila Marta Dobravec in Andrej Jalen.
  • Četrtek, 18. 1., 19:30: Mallorca ni samo množični turizem: Mallorca je največji balearski otok in sinonim za množični turizem. Zaradi mediteranske klime je otok privlačen tudi v zimskih mesecih. Ker pa Mallorca ni samo množični turizem, bo Janez Pretnar predstavil osamljene gore, razgibano obalo in številne kulturne spomenike.
  • Petek, 19. 1., 17:00: Diči, diča!: Lutkovna predstava Lutkovnega gledališča Fru-Fru je  je kolaž otroške poezije Otona Župančiča v sodobni in sveži glasbeni preobleki. 
  • Četrtek, 25. 1., 18:00: Kakšen turizem si želimo - daljnosežni pogled na turizem na Bledu: Društvo za varstvo okolja Bled organizira javni pogovor, je namenjen razjasnitvi pojmov kaj je trajnostni turizem, narava in kultura v turizmu, kako se spopasti s hrupom, smetmi, parkiranjem, množičnostjo obiska in o tem, kakšno LTO si želimo. Vabljeni občani Bleda in delavci v turizmu. 
  • Petek, 26. 1., 17:00: Delamo snežake ...: ...pa ne iz snega, temveč iz papirja. Ustvarjalno delavnico bo za otroke, stare vsaj 3 leta, pripravil Srečo Koren.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!