Logo MojaObčina.si

Bled

JUTRI
17°C
14°C
TOR.
20°C
13°C

Predstavitev knjige ''Sem, ki ljubim življenje'' Urban Urbanc

3030
Organizator: LJUDSKA UNIVERZA RADOVLJICA
Deli

Vljudno vabljeni v četrtek 14.2.2019 ob 18:00 v Knjižnico Bled na

Predstavitev knjige ''Sem, ki ljubim življenje'' Urban Urbanc

Po Urbanovih prejšnjih knjižnih uspešnicah Bitje Luči ter Bojevnik Ljubezni, je luč življenja zagledala njegova tretja knjiga ''SEM, KI LJUBIM ŽIVLJENJE''.

  

Naslov knjige je nastal iz ljubezni, ki jo Urban čuti do življenja, saj je na svoji poti rasti in grajenja spoznal, da če želiš življenje resnično živeti, ga moraš začeti najprej ljubiti.

Tematika, ki se jo je Urban v knjigi dotaknil kot prve, nam sporoča, da je ŽIVLJENJE res darilo in šele ko ga sprejmemo takšnega, kot je, ter se ga veselimo in ga objamemo, nas življenje sprejme ter objame nazaj. Prav tako ostale tematike v knjigi ponujajo edinstven ter učinkovit pristop k izboljševanju ter razvijanju našega odnosa do vsega, kar se nam dogaja ali nam tako ali drugače prihaja na pot.
Skozi ZAUPANJE v ta proces ter skozi SPREMEMBO in SAMOST, ki jo po mojem mnenju vsak izmed nas mora znati sprejeti ter se v njej naučiti živeti, pa nas pot vedno znova pripelje do MOŠKEGA in ŽENSKE, ki se na svoji poti ljubezni in rasti prepletata in se drug ob drugem gradita.

V knjigi je 45 misli, ki opisujejo naša življenja ter pot, na katero bi vsak izmed nas vsaj enkrat v življenju moral stopiti, če bo želel srečo najti - to je pot vase.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi