Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
17°C
2°C
JUTRI
16°C
5°C

Predavanje: Osnove spletnega oglaševanja v turizmu

Organizator: Turizem Bled, zavod za pospeševanje turizma Bled

Predavanje bo potekalo v četrtek, 8. aprila 2021, od 17.00 do 19.00 preko aplikacije Zoom. Predavatelja bosta Matej Kalan in Manca Jeršin (Forward).

Vsebina predavanja:

Ali veste, da lahko vašo ciljno publiko z oglasi na spletu dosežete že z zelo majhnimi finančnimi vložki? Kako to storiti, vam bosta pokazala Matej Kalan in Manca Jeršin iz agencije za digitalni marketing Forward.

Na predavanju se boste spoznali z oglaševalskimi orodji Facebook Ads manager, Google Ads in LinkedIn Ads. Izvedeli boste, kakšne so različne možnosti ciljanja, kako postaviti kampanje in kako pripraviti oglase na vsakem od omenjenih orodij. Naučili se boste, kako vzpostaviti merjenje konverzij in kako oceniti uspešnost oglasov.

Predavanje vam bo ponudilo vpogled v široke možnosti, ki jih ponuja spletno oglaševanje. S pomočjo dodatnega gradiva boste pripravljeni za samostojno pripravo enostavnih oglasov na spletu.

Prijave na predavanje:

Na predavanje se, prosimo, prijavite preko obrazca, najkasneje do petka, 2. aprila 2021. Vsi, ki se boste prijavili, boste dan pred dogodkom preko elektronske pošte dobili Zoom povezavo, preko katere boste lahko spremljali predavanje.

Cena predavanja:

  • Brezplačno, v kolikor ste v zadnjih treh letih plačali oglaševanje na spletni strani www.bled.si ali
  • 10 EUR + DDV, v kolikor oglaševanja na spletni strani www.bled.si niste plačali. Po prijavi vam bomo na e-mail poslali račun. Znesek je treba do najkasneje 6. aprila dopoldan nakazati na naš transakcijski račun.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi