Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
11°C
2°C
JUTRI
15°C
4°C

Predavanje: Digitalna strategija v turizmu

Organizator: Turizem Bled, zavod za pospeševanje turizma Bled
Vstopnina: Vstop prost

Vam je trženje na spletu popolna neznanka ali pa ste že prisotni na digitalnih kanalih, vendar ne veste, kako bi jih povezali v smiselno celoto?

Predavatelj Matej Kalan, ustanovitelj agencije za digitalni marketing Forward, vas bo na online predavanju, ki bo v torek, 23. marca 2021 med 17.00 in 19.00, popeljal po nakupni poti vaših gostov in vam predstavil točke, na katerih potencialne obiskovalce lahko prestrežete s pomočjo različnih spletnih orodij.

Na predavanju boste izvedeli, kakšne so lastnosti dobre spletne strani in zakaj jo je bistveno dobro optimizirati za brskalnike. Spoznali boste osnovne principe spletnega oglaševanja in orodij Google Ads in Facebook Business Manager. Izvedeli boste tudi, zakaj so pomembni urejeni profili na socialnih omrežjih in kako izkoristiti orodje Google My Business.

S pomočjo predavanja in dodatnih gradiv boste lahko oblikovali ali izpopolnili digitalno strategijo vaše organizacije in poskrbeli, da boste vaše goste dosegali na vseh korakih njihove nakupne poti.

Na predavanje se prosimo prijavite preko obrazca, najkasneje do petka, 19. marca 2021. Vsi, ki se boste prijavili, boste dan pred dogodkom preko elektronske pošte dobili Zoom povezavo, preko katere boste lahko spremljali predavanje.

Priporočamo, da se udeležite tudi drugega predavanja v tem sklopu, saj bo res zanimivo (povezava do drugega dogodka). 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi