Logo MojaObčina.si

Bled

JUTRI
26°C
16°C
SRE.
29°C
15°C

Pokljuški zdravnik gostuje na Lancovem

4577


V  nedeljo, 4. 3. 2018, ste ob 19. uri vljudno vabljeni v Kulturni dom Lancovo na gledališko predstavo Pokljuški zdravnik. Besedilo je napisala Lucija Vidic, ki je že lani skupaj z možem Aljažem Vidicem z Usodno pletno navdušila mnoge gledalce na kar osemnajstih ponovitvah in nasmejala okrog dva tisoč ljudi.

Osrednja tema letošnje veseloigre Kulturno-umetniškega društva Kamot govori o izgradnji superobvoznice, ki bi povezovala dva slovenska bisera, Bled in Bohinj, ter s tem rešila marsikateri problem. Težava se pojavi, ker trasa obvoznice poteka tudi po kmečki zemlji, čemur se lokalni prebivalci seveda uprejo. V razburkanem svetu bohinjskega para, Gorjanca, zapeljivke Sonje, uradnice Žvine, občinskega svetnika Zmrzala, župnika in lastne mame skuša vse za skupno dobro varno krmariti edini glas razuma, dr. Martin Grabner, vse dokler …

Nastopajo Aljaž Vidic, Urša Bizjak, Meta Vodnjov, Gašper Peterman, Ana Hlebanja, Mark Džamastagič, Sara Gracelj, Domen Ivanšek in Andrej Gracelj. Za tehnično podporo skrbi Nejc Hlebanja.

Za predstavo je izredno zanimanje, saj je bila premiera v Zasipu, 10. 12. 2017, razprodana v nekaj dneh, prav tako naslednje predstave, polne so tudi dvorane po drugih krajih in občinah.
"Prikradli" smo se tudi tudi v Slovenske novice in Gorenjski glas.

Če vam ta datum ne ustreza ali pa če bi radi igro videli še enkrat, ste vabljeni v Festivalno dvorano Bled v soboto, 10. 3. 2018, ob 20. uri. Vstopnice po 10 € so že v predpordaji na TIC-u Bled.

 

Spremljajte nas na fb-strani Pokljuški zdravnik.

 

Ana Hlebanja za KUD KamotVšečkaj objavo

Oglejte si tudi