Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
17°C
9°C
JUTRI
20°C
14°C

Otvoritev poletja 2019

Vabljeni na otvoritev sezone poletnih prireditev.

Vabljeni na otvoritev sezone poletnih prireditev. Jezerska promenada bo ponovno gostila Okuse Bleda in bogat glasbeni program ter tradicionalno srečanje harmonikarjev ob Blejskem jezeru. Vabljeni v petek in soboto od 12.00 do 23.00, v nedeljo od 10.00 do 20.00 in v ponedeljek od 12:00 do 20:00

Predstavljajo se blejski lokalni partnerji pod destinacijsko blagovno znamko Okusi Bleda. Namen povezovanja je obuditev tradicionalne kulinarike, razširiti vedenje o tradicionalnih jedeh, pripravljenih in predstavljenih na sodoben način ter promocija. Ustvarjalna ponudba izvira iz bogastva lokalnih jedi. Obiskovalcem prireditve na Bledu bodo vse dni na voljo tradicionalne lokalne specialitete, pripravljene iz svežih, sezonskih sestavin in predstavljene na način »ulične prehrane«.

Dogodek je trajnostno usmerjen in podpira gibanje Zero Waste, saj se je občina Bled pridružila k projektu družbe brez odpadkov. Za strežbo hrane se uporablja drobni inventar in embalažo iz ekološko razgradljivih materialov (les, bambus, papir). Odpadke se zbira ločeno in se jih sproti oddaja na ekološke otoke na prireditvenem prostoru.


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi