Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
29°C
14°C
JUTRI
28°C
14°C

Dogodki v Medgeneracijskem centru Bled

5005
Vse delavnice in predavanja so brezplačna.

Program:
  • 10.4., 17:00-18:30: Zelišča na balkonih in okenskih policah
  • 13.4., 17:00-18:30: Sladki krompir v kulinariki, vzgoja sadik, Mateja Reš
  • 16.4., 17:00-18:30: Predstavitev delavnice Z NLP orodji do učinkovitega obvladovanja stresa (naslednja srečanja bodo 7.5., 14.5., 21.5., 28.5. od 19:15 do 20:45): V petih srečanjih boste spoznali enostavne, a učinkovite metode in tehnike NLP (Nevrolingvističnega programiranja), ki jih lahko uporabljamo pri soočanju s stresom. Pogledali boste v vzroke, zakaj prihaja do stresa, kako se odzivamo v takšnih situacijah in kako lahko stres v večji meri omilimo že z učinkovito komunikacijo. Prav tako boste spoznali, kaj lahko naredim jaz kot posameznik, da uspešno izvajam vsakodnevne aktivnosti doma, v službi in v ostalih odnosih, v katere sem vpet in da bom ob tem deloval pozitivno in umirjeno, zadovoljno ter tako vzdrževal prijetne in izpolnjujoče odnose. Za piko na i se bomo nekaterih tehnik, ki jih lahko izvajamo vsakič, ko imamo na voljo le nekaj minut časa (doma, med sestanki, med vožnjo,…), in s katerimi bomo stres uspešno obvladovali in ga zmanjšali, tudi naučili. Delavnica bo interaktivna, saj bo veliko vaj, vse skupaj pa bo podkrepljeno z dejstvi, na osnovi katerih bomo razumeli delovanje sebe in drugih. Delavnico bo vodila Andreja Sirk, NLP Praktik in NLP Coach Praktik.
  • 17.4., 18:00-19:30: Stilski nasveti za urejen poslovni videz, Barbara Merlak: Več kot očitno je, da vsi nimamo enakega okusa in ne enake dovzetnosti za to, kar nas obkroža in ne zaznavamo lepega na enak način. Tako je tudi pri kulturi oblačenja in zaznavanju skladnega in prefinjeno oblečenega človeka. Pa čeprav je pregovorno, da obleka naredi človeka, fraza, ki smo jo že vse izmed nas slišale mnogokrat, jo poznamo, se zavedamo njene pomembnosti in jo skušamo zato udejanjiti,  za večino od poslovnih žensk zjutraj, ko se moramo pred odhodom v službo, v naglici urediti in si nadeti obleko, to še vedno ostaja zapletena naloga, ki nam povzroča težave. Z željo, da vam bo lažje in da bo jutranje oblačenje postalo nekaj lepega za začetek dneva, vas predavateljica Barbara Merlak vljudno vabi na delavnico Stilski nasveti za urejen poslovni videz ...
  • 19.4. ob 9:30: Pravice kupca na podlagi stvarne napake pri prodajni pogodbi: pogosto se zgodi, da pri nakupu nekega izdelka ugotovimo, da ta ne deluje, tako kot bi moral, oziroma, da nima lastnosti, ki bi jih moral imeti. Se vam je že kdaj zgodilo, da ste kupili določeno stvar, pa ste nato doma ugotovili, da je ne želite imeti več, ker ne deluje, ker ni prave kakovosti ali količine? Vas zanima kakšne pravice imate kot kupec blaga, kdaj in kako lahko uveljavljate stvarne napake, kdaj pride v poštev garancija in kakšna je razlika med njima? Pridite na koristne pravne informacije, ki vam jih pripravlja pravnica Nadja Vidic.
Več informacij na: hpremrl@gmail.com ali 031 238 824. 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi