Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
22°C
9°C
JUTRI
17°C
9°C

Delavnica: "OZAVEŠČANJE V PRAKSI": "Barantanje z bogom"

4928
Organizator: Transcendentalni svet
Vstopnina: 10,00

Praktični prikaz  tehnike "Barantanja z bogom" ter diskusija na to temu.
To je najbolj osnovna "tehnika" Transforme osebnoste terapije.(Nima veze z cerkvijo!)
Gre pa za učno-terapevtsko metodo ozaveščanja, s pomočjo logičnega premišljevanja.
Na prvi pogled je videti komplicirana, v resnici pa je preprosta in neverjetno učinkovita učno-terapevtska metoda, ki ni nič drugega, kot pravilno izpeljano logično razmišljanje.
Vsi uporabljamo (več ali manj) to razmišljanje na vseh področjih življenja. Vendar na njo pozabljamo in se močno upiramo da bi jo uporabljali, ko gre za nas same: za človeka, njegovo bitje in osebnost.  Namreč, najtežje pri tej metodi je, da ruši naš EGO in iluzije - vendar s ciljem obvarovati nas prepada.
Zato ni za tiste, ki bodo raj stradali, kot sprejeli, da so tudi oni sami samo ljudje in da tudi oni "trpijo zaradi grehov".
Ko pa bomo pripralvjeni "pometati pred lastnim pragom" TAKO KOT JE TREBA, potem se čuda dogajajo.
To in takšno pot hodim sama že 25 leti. Preverila sem jo in dokazala njeno učinkovitost tudi na pacientih. 
Sicer, ozaveščanje (narejeno tako kot je treba) ni nič drugega, kot stil življenja in zaznavanje ceste po kateri hodimo. Tako bomo tudi mi, kot izkušeni plalniec spontano in pravočasno zaznali nevarnost "krivega koraka" ki bi nas odpeljla v prepad. Zato, ko smo se enkra izvlekli, nikoli več ne zbolevamo in nikoli več ne doživljamo nesreče in druge nevšečnosti. 
Pridite na delavnico pa se boste tudi sami prepričali
Sicer brezplačna knjiga, ki jo lahko najdete na mojih spletnih straneh (www.kornelija-pt.com) in ta delavnica so SAMO ZAČETEK te poti transformacije. Vnaprej ne vemo kako dolog pot ima kdo pred sabo. Enkrat pa jo le treba začeti hoditi.  Po možnosti takrat, ko še ni prepozno.


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi