Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
9°C
JUTRI
18°C
1°C

ČETRTKI ZA MAMICE IN DOJENČKE V MGC VEZENINE BLED

Materinstvo je najlepše in najtežje poslanstvo, otroci pa hkrati najbolj hvaležni, a zahtevni učitelji. Ker je pomembno, kakšen odnos imamo do otrok že od samega začetka, organiziram tečaj masaže dojenčka IAIM, kjer se starš z dojenčkom poveže in ob druženju z drugimi sprosti, in pogovorne kroge za mamice, kjer skupaj odpiramo teme materinstva z vsemi izzivi in lepotami ter druga drugo podpremo na poti rasti.

 

Zakaj na tečaj masaže dojenčka?

Je priložnost, da se povežeš z dojenčkom, ga bolje spoznaš, kvalitetno preživiš vajin skupni čas, obogatiš rutino porodniškega dopusta in se tudi sama v krogu drugih mamic sprostiš, nasmejiš, tudi zjokaš, če je potrebno in dobiš kakšno novo idejo, kako nad izzive materinstva .

Z novo skupino tečaja masaže dojenčka IAIM na Bledu začnemo v četrtek, 24. novembra.

Več informacij in prijave na: https://forms.gle/rtCMZMKkBXpYejV7A

 

Zakaj na pogovorni krog za mamice?

Ker naslavljamo teme, ki se ženski z vstopom v materinstvo odprejo, jo težijo, bremenijo, zanimajo, spodbujajo in motivirajo. Na pogovornem krogu se podpre mami, da je lahko dobra opora svojemu otroku in družini.

Začnemo ta četrtek, 17. novembra (lahko se udeležiš le posamičnih srečanj, vendar priporočam, da hodiš redno - tako bo vsaka odnesla največ, saj se bomo bolj povezale).

Več informacij in prijave na: https://forms.gle/nYphDJs7Dcc7Aeib7

 

Tečaj masaže dojenčka in pogovorne kroge za mamice vodi Manca Sever Žumer, zakonska in družinska svetovalka, inštruktorica masaže IAIM, vzgojiteljica in mama dveh otrok. 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi