Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
2°C
-2°C
JUTRI
2°C
-1°C

Avtorska komedija Seks po slovensko


Vabljeni na avtorsko komedijo Vida Valiča Seks po slovensko, ki bo v petek, 11.10., ob 20.00 v Festivalni dvorani na Bledu.

Seks je nekaj kar povezuje vseljudi. Zaradi seksa obstajamo. Vendar je zanimivo, da vsak narod gleda na seksmalce drugače. Kako seksamo pa Slovenci in Slovenke?

Vid Valič v svoji novi predstavi z naslovom »Seks po slovensko« govori o svojihseksualnih in aseksualnih anekdotah, ki jih je bilo za nekatere malo, za drugeveliko, spet za tretje pa tam tam. Obenem pa pogleda na seks tudi bolj naširoko. Kakšen je vpliv seksa na slovensko družbo, gospodarstvo, politiko innaše vsakdanje življenje. Zakaj nekateri moški pridržijo vrata samo njimprivlačnim ženskam, druge pa ignorirajo? Zakaj nekatere ženske obtožijospolnega nadlegovanja samo sodelavce, ki jim niso privlačni, ta luštni pa jimlahko reče kar hoče? Ali res raje kupujemo cenene izdelke namesto kakovostnihsamo zato, ker se ceneni promovirajo preko seksa? Ali res volimo politike, skaterimi bi radi spali? Kakšne so ženske mokre sanje? Kaj vse smo moškipripravljeni narediti za ženski orgazem.

Predvsem pa je predstava Seks po slovensko primerna za vse, kise zabavate ob seksi anekdotah, radi malce razbijate tabuje in ste stari nad 16let. Imate radi seks in vse, kar je za vas s tem povezano. Ste ravno kupilisado-mazo paket, pa potrebujete navodila. Niste sramežljivi, vendar ne marate pretiraneopolzkosti in vulgarnosti. Imate partnerja ali partnerico, ki bi ga/jo radiprepričali v kaj novega v postelji. Ste radovedni, kaj vse se je zgodilo Vidu vnjegovem spolnem življenju. Imate doma lubrikant, ki je starejši od deset letin vas zanima, če je še uporaben. Vas zanima, koliko seksa potrebujete na letniravni. Ste bili že na devetem zmenku s simpatijo, pa vam je, ali ga, še niuspelo pripeljati k sebi domov. Imate ščemeče občutke, pa bi jih radi »odščemeli«.Imate vprašanja o varnem britju sramnih dlak. Ste se urezali med britjemsramnih dlak in vas zanima, če bi bilo boljše, da greste na laser. Ste, ne dabi se prej pozanimali, šli na laser in vam zato sramne dlake nočejo več zrastiin sedaj niste prepričani, ali je to dobro ali ne. Ste poleg G točke, našli šeE in F točko in bi to radi delili z vsem svetom. Ste se zapletli v ljubezenskitrikotnik, pa imate raje seksagon … khm, pardon heksagon.

Lepo vabljeni na avtorsko komedijo »Seks po slovensko«!

Obenem pa hvala, ker prihajate.

Vstopnice po ceni 16 € so na voljo na TIC Bled (Cesta svobode 10; 045 741 122) ali na Mojekarte.si.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi