Logo MojaObčina.si

Aktualno

Prijava na brezplačni spletni seminar: Je leto 2022 naložbena priložnost desetletja?

Vstopnina: Vstop prost
Spletni dogodek

Ameriška centralna banka je napovedala ostre ukrepe za znižanje inflacije, ki je prvič v zadnjih 39 letih dosegla 7%.

Tako se decembra presenetili z napovedjo, da bodo zvišali obrestne mere in pa zaustavili tiskanje denarja. To je takoj negativno vplivalo na cene delnic ter kripto projektov.

Januarski šok za trge
Ta mesec pa so trgi doživeli še en šok. Centralna banka je namreč šla še korak dlje. Nakazali so, da bodo tekom leta 2022 ne le zaustavili tiskanje novega denarja, temveč celo začeli zmanjševati količino denarja v obtoku.

Zato so delnice velikega števila visokotehnoloških podjetij doživele pravi kolaps in padle za 30 do 80%. Bitcoin pa je v zadnjih dveh mesecih padel za 40%.

Leto 2022 se je začelo izjemno slabo za trge in čisto mogoče je, da bomo tekom leta videli še marsikatero presenečenje.

Zaradi ukrepov ameriške centralne banke se zna zgoditi, da bo leto 2022 leto izjemnih priložnosti za dolgoročne, preudarne vlagatelje. Zelo verjetno je, da bomo imeli možnost za nakupe naložb, ko bodo na velikih popustih.

Kako torej izkoristiti te priložnosti, ki lahko na dolgi rok pridelajo visoko nadpovprečne donose? Kdaj tekom leta 2022 kupovati in kaj kupovati?

Brezplačni spletni seminar - obvezna predhodna prijava!

Da bi dobili jasne smernice, kako vlagati svoj denar v letu 2022, Robert Rolih za vas 1. februarja ob 20. uri pripravlja spletni seminar v živo, ki bo za vas brezplačen. Kliknite tu in se brezplačno prijavite!

 

Na tem spletnem dogodku vam bo Robert zaupal:

  • Katere naložbene priložnosti bodo tekom leta 2022 najbolj zanimive?
  • Kakšne padce delniških trgov in kripto trga lahko pričakujemo?
  • Kako zadeti pravi trenutek za vložke?
  • Zakaj je potrebno pri vlaganju denarja delati ravno obratno od tistega, kar počne večina ljudi?
  • Katere so pogubne napake pri vlaganju denarja, ki jih počne veliko ljudi?
  • Kateri tipi naložb bodo verjetno najbolj donosni v naslednjih 5-ih letih?
  • Kateri so najboljši finančni produkti za obdobje, ki prihaja (pomembno: to definitivno niso produkti, ki jih priporočajo finančni svetovalci, banke in finančna industrija).

Poleg tega vam bo Robert na webinarju razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) te jemljejo vaš trdo prislužen denar. 

Webinar bo v živo, 1. februarja 2022 ob 20. uri. Vse, kar potrebujete za udeležbo, je internetna povezava. Kliknite tu in se brezplačno prijavite!

 

*Robert Rolih je mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Njegova knjiga je postala globalni hit in se je uvrstila med najbolj prodajane Amazonove knjige. Prevedena je že v več jezikov. Robert Rolih ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Ne priporoča določenih delnic, kriptovalut, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitve glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi