[BREZPLAČNI SPLETNI SEMINAR] Je prihajajoča recesija lahko izjemna naložbena priložnost?

Visokim cenam energije in hrane so praktično vedno v zadnjih 80 letih sledile recesije. Se nam tudi tokrat obeta podoben scenarij? Glede na to, kar se dogaja v svetu, je odgovor zelo verjetno »da«.

Če vlagate svoj denar ali o tem razmišljate, morate razumeti kaj se dogaja in kaj se bo verjetno zgodilo v naslednjem letu do dveh. Le tako boste lahko naredili pametne naložbene poteze.

Kako torej izkoristiti te priložnosti, ki lahko na dolgi rok pridelajo visoko nadpovprečne donose? Kdaj tekom leta 2022 kupovati in kaj kupovati?

Da bi dobili jasne odgovore na ta vprašanja, Robert Rolih za vas 17. maja ob 20. uri pripravlja brezplačni spletni seminar na katerega se nujno potrebno predhodno prijaviti na tej povezavi!

Na tem online dogodku, ki bo za vas brezplačen, vam bo Robert zaupal:

• Zakaj bo svetovno gospodarstvo skorajda gotovo šlo v recesijo?
• Kaj to pomeni za trge in kakšne padce delniških trgov in kripto trga lahko pričakujemo?
• Ali recesija lahko pomeni tudi izjemno naložbeno priložnost za preudarne vlagatelje?
• Katere naložbene priložnosti bodo tekom naslednjih 12 mesecev najbolj zanimive?
• Kako zadeti pravi trenutek za vložke: kaj bo Robert kupoval, ko bo na trgu maksimalna panika?
• Kateri so najboljši finančni produkti za obdobje, ki prihaja (pomembno: to definitivno niso produkti, ki jih priporočajo finančni svetovalci, banke in finančna industrija).

Poleg tega vam bo Robert na webinarju razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar. 

Webinar bo v živo, 17. maja 2022 ob 20. uri. Vse, kar potrebujete za udeležbo, je internet povezava. Kliknite tu in se brezplačno prijavite!

O Robertu Rolihu in njegovi knjigi The Million Dollar Decision so pisali ali govorili v več kot 50 medijih, med drugim tudi na ameriški TV. Člani njegovih plačljivih programov o investiranju prihajajo iz več kot 40 držav. Je redni gost najrazličnejših konferenc po svetu, oder pa si deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, Dr. John Grey, Brian Tracy in drugi. Kliknite tu in se brezplačno prijavit

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi