Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

JUTRI
6°C
0°C
SRE.
2°C
1°C
Deli
9973

Koncert otroško mladinskega zbora Podkraj in Žnidarc

V župnijski cerkvi Svete Marjete v Podkraju smo 21. maja prisluhnili otroško mladinskemu zboru župnije Podkraj pod vodstvom Urške Puc in družinski zasedbi Žnidarce, ki jo sestavljajo mama Martina ter hčerke Ana, Manca in Beti.

Prisluhnili smo Marijinim in majniškim pesmim, slovenskim ljudskim in drugim. Koncert so popestrili tudi Manca Bajc in Lara Lampe s flavto, Jure Puc in Miroslav Paškvan s klarinetom ter Lara Gorše na klavirju. S citrami pa se je v pesmi Veseli pastir pridružila še Jana Rudolf.

Nastopajoči smo bili veseli dobrega odziva med poslušalci. Dobra ura poslušanja lepih melodij, nežnih otroških glasov in pogled na razigrane otroške obraze nam bo ostal za vedno v spominu.

Koncert smo zaključili s Kekčevo Jaz pa pojdem in zasejem, ki jo je s svojim solo nastopom dobro odpel Jure Puc in s tem dobro voljo ponesel med poslušalce in pevce.

Z željo, da nas pesem še kdaj združi, da se tako širi slovenska ljudska pesem, da se ponese dobra volja med ljudi, smo sklenili, da bomo v prihodnje še kdaj naredili kakšen koncert.

MB

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij