Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

V VDC-ju blagoslov za varno vožnjo z novim vozilom

V torek, 27.2.2024, smo v svoj 'vozni park' sprejeli težko pričakovano novo vozilo VW Caddy. Za varne in srečne kilometre ga je blagoslovil župnik Janez Kržišnik.
Čeprav smo ga dolgo čakali, je le prišel dan, ko smo ponosno prevzeli ključe novega vozila VW Cady. Kljub dežju, torkovo dopoldne v VDC-ju ni bilo niti malo turobno. Na našem dvorišču smo namreč nestrpno pričakovali prihod novega avta. In končno je 'zahupal'. Osebni avtomobil, ki bo omogočal varno vožnjo tudi varovancem na invalidskih vozičkih. Zato nam bo posebej prav prišel pri prevozih na različne preglede, opravke in obiske. Električni vitel pa bo zaposlenim znatno olajšal transport.

Za nas to vozilo ni le sredstvo prevoza, ampak tudi simbol večje samostojnosti, mobilnosti in dostopnosti varovancem do različnih dejavnosti in storitev.

Da bodo kilometri z njim varni in srečni, ga je blagoslovil župnik Janez Kržišnik. Nato pa so sledile prve 'testne' vožnje varovancev okrog našega VDC-ja.

Pot pod kolesi je kot življenje samo. Polna ovinkov, vzponov in spustov. Želimo si, da nam bo avto dolgo in dobro služil ter nas večkrat popeljal v 'širni' svet.

Oglejte si tudi