Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Sprejem za 2x zlato Katjo

V VDC-ju smo prve dni marca stiskali pesti za našo Katjo, ki se je udeležila mednarodnega smučarskega tekmovanja v okviru Specialne Olimpiade v Zakopanih. Spremljal jo je njen trener Rajko Brus.

Vsako jutro je bilo prvo vprašanje: »Ali je že kakšna novica s Poljske?« Potem je prišla informacija o prvi zlati medalji in dan za tem še o drugi.
Veseli smo bili že zato, ker je bila vključena v slovensko reprezentanco in predstavljala naš VDC, našo Vipavsko dolino in našo državo na tako velikem smučarskem tekmovanju. To, da se njen uspeh sedaj tako lesketa, pa nas navdaja z velikim ponosom.
Katja nas uči, da se je za tisto, kar rad počneš, vredno truditi in poskusiti. Da je tako kot na progi tudi na sploh v življenju za dosežek potrebno veliko dela, predanosti, vijuganja, včasih tudi tveganja in predvsem poguma. Čisto vsak od nas je drugačen. Ima kakšno težavo ali omejitev, a to nas ne ovira na poti, da postanemo celo najboljši. Da iz te drugačnosti črpamo svojo moč. Zato se Katji še enkrat zahvaljujemo in ji iskreno čestitamo. Čestitke tudi trenerju Rajku Brusu za vso podporo.

Katji smo ob vrnitvi s Poljske v VDC-ju pripravili velik sprejem in zahvaljujemo se vsem, ki ste jo prišli pozdravit - varovancem in njihovim staršem, Katjinim sorodnikom, predstavnici Občine Vipava, gospodu Romanu in ostalim prijateljem ... Posebna zahvala gospodu Mauru Deferriju za živo glasbo in Katji v čast napisano pesem. Hvala tudi gospodu Viktorju, ki je raztegnil svoj meh in vsem polepšal dan, ki nam bo še dolgo ostal v spominu in naših srcih.

Oglejte si tudi